Scoop: Νέα Mercedes-Benz SL 2016 [video]

Scoop: Νέα Mercedes-Benz SL 2016 [video]

Ένα πρωτότυπο της ανανεωμένης Mercedes-Benz SL 2016 «συνελήφθη» κατά τη διάρκεια δοκιμών στη Γερμανία, με τα παλιό αμάξωμα αλλά καινούργια φώτα.

Μην αφήσετε το οικείο αμάξωμα από το υφιστάμενο μοντέλο που φορά το μουλάρι να σας ξεγελάσει. Και πολύ σωστά θα κάνετε να μην υποθέσετε ότι δεν θα υπάρχουν κοσμητικές αλλαγές στο καινούργιο μοντέλο.

Ήδη, σε φωτογραφίες scoop που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, έχουμε παρατηρήσει για παράδειγμα νέα μάσκα. Το πρωτότυπο που απεικονίζεται στο video φορά το αμάξωμα του παρόντος μοντέλου, αλλά τα εμπρός φανάρια είναι καλυμμένα για να κρύψουν τα νέα γραφικά και την τεχνολογία φουλ LED.

Η νέα Mercedes-Benz SL 2016 διαθέτει ακόμα ανασχεδιασμένα πλευρικά μαρσπιέ και δύο τρεις αναθεωρήσεις που αφορούν τους προφυλακτήρες εμπρός και πίσω, ενώ τα πίσω φανάρια είναι επίσης νέας σχεδίασης και εμπνευσμένα από την S-Class. Μικρές αλλαγές προγραμματίζονται και στην καμπίνα, με τη Mercedes-Benz να αναβαθμίζει το σύστημα πολυμέσων, τοποθετώντας μια συσκευή τελευταίας γενιάς από την γκάμα, ενώ αναβαθμίζει και τα συστήματα ασφαλείας και υποβοήθησης του οδηγού.  

Κατά τα λοιπά, αναμένεται εμπλουτισμός της διατιθέμενης χρωματικής παλέτας, νέα πακέτα εξοπλισμού και νέες επενδύσεις σαλονιού. Όλα αυτά αναμένονται να είναι έτοιμα πριν από το τέλος του 2015, καθώς πρόσφατη αναφορά ανακοινώνει ότι η Mercedes-Benz θα ανοίξει το βιβλίο παραγγελιών για την ανανεωμένη SL τον Δεκέμβριο, με τις πρώτες παραδόσεις να τοποθετούνται τον Μάρτιο του 2016.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube