Τα Suzuki Jimny pick-up έχουν γίνει της μόδας

Τα Suzuki Jimny pick-up έχουν γίνει της μόδας

Ακόμα μια εταιρεία αναλαμβάνει τη μετατροπή του δημοφιλούς 4x4 σε λιλιπούτειο pick-up.

Μετά από την επίσημη αντιπροσωπεία Suzuki Νέας Ζηλανδίας, τώρα και μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση από τη Μ.Βρετανία αναλαμβάνει τη μετατροπή του νέου Suzuki Jimny σε pick-up, με κόστος που ξεκινά από τα 6.300 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Suzuki Jimny: Μετατροπή σε pick-up από επίσημη αντιπροσωπεία!

Η εταιρεία "Suzuki Jimny Pickups" με έδρα το South Shropshire έχει εμπειρία στις μετατροπές τέτοιου είδους, καθώς εδώ και αρκετά χρόνια προσφέρει αντίστοιχες υπηρεσίες για Jimny προηγούμενης γενιάς.

Η διαδικασία ξεκινά με το κόψιμο του πίσω μέρους του αμαξώματος του Suzuki Jimny και την αφαίρεση των καθισμάτων. Στη συνέχεια τοποθετείται το οπίσθιο κάλυμμα της καμπίνας με θερμαινόμενο πίσω παρμπρίζ και πλαστικές προεκτάσεις στο αμάξωμα για ένα πιο αρμονικό αισθητικό αποτέλεσμα. Τέλος, όλα είναι έτοιμα για την καρότσα από ανοξείδωτο ατσάλι και αλουμίνιο, η οποία έχει αφαιρούμενη πίσω πόρτα. Όσο για την τάπα βενζίνης, αυτή μεταφέρεται πιο κοντά στην καμπίνα και αποκτά δικό της πλαίσιο από αλουμίνιο.

Εκτός από την προσθήκη καρότσας, η εταιρεία προσφέρει και τη δυνατότητα αύξησης της απόστασης από το έδαφος κατά 25 mm ή κατά 76 mm, σε συνδυασμό με μεγαλύτερης διαμέτρου εκτός δρόμου ελαστικά.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube