Τα πρώτα σκίτσα του Hyundai Venue

Τα πρώτα σκίτσα του Hyundai Venue

Πρεμιέρα στις 17 Απριλίου για το μικρό SUV της Hyundai

Λίγο πριν την πρεμιέρα του Venue στην Έκθεση της Νέας Υόρκης στις 17 Απριλίου, η Hyundai δημοσίευσε τα πρώτα σκίτσα του νέου της μοντέλου.

Το Venue θα τοποθετηθεί στη βάση της γκάμας των SUV της Hyundai, κάτω από το Kona. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι στα σκίτσα το Venue απεικονίζεται με τρεις πόρτες, κάτι που δεν γνωρίζουμε αν θα ισχύει και για το μοντέλο παραγωγής.

Hyundai Venue

Ο σχεδιασμός του μοντέλου είναι επιθετικός και νεανικός, με μυώδες αμάξωμα που χακτηρίζεται από έντονες πτυχώσεις.

Στο εμπρός μέρος βρίσκουμε διπλά φωτιστικά σώματα με αγριεμένο look, τη μεγάλη γρίλια της Hyundai και μια προστατευτική ποδιά στο κάτω μέρος του προφυλακτήρα.

Τα σκουρόχρωμα A-Pillars και το κόψιμο του C-Pillar δημιουργούν εφέ "αιωρούμενης" οροφής η οποία πιθανότατα θα διατίθεται σε διαφορετικούς χρωματισμούς από το αμάξωμα. Τα φουσκωμένα φτερά τονίζουν τους μεγάλους τροχούς ενώ οι τονισμένοι ώμοι ενισχύουν την σπορ εμφάνιση.

Στο πίσω μέρος ξεχωρίζουν τα μίνιμαλ φωτιστικά σώματα που θυμίζουν όχημα του VW Group και η αεροτομή οροφής που σκεπάζει το πίσω παρμπρίζ.

Hyundai Venue

 

Στο εσωτερικό η εικόνα είναι πιο γνώριμη, με την οθόνη του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας να δεσπόζει στην κορυφή του ταμπλό ανάμεσα στους αεραγωγούς, ενώ κάτω από τα κυκλικά χειριστήρια του κλιματισμού και μπροστά από τον επιλογέα του αυτόματου κιβωτίου υπάρχει ένας πρακτικός αποθηκευτικός χώρος.

Περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες, θα έχουμε στις 17 Απριλίου οπότε είναι προγραμματισμένη και η επίσημη πρεμιέρα του μοντέλου.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube