Suzuki: Επίσημα τεχνικά χαρακτηριστικά για το ανανεωμένο SX4 S-Cross [video]

Suzuki: Επίσημα τεχνικά χαρακτηριστικά για το ανανεωμένο SX4 S-Cross [video]

Η ανανέωση του δημοφιλούς ιαπωνικού crossover έφερε νέα γκάμα βενζινοκινητήρων και πλουσιότερο εξοπλισμό ασφάλειας.

Το ανανεωμένο Suzuki SX4 S-Cross ετοιμάζεται για το πανευρωπαϊκό του ντεμπούτο και πέρα από την φρεσκαρισμένη εμφάνιση, διαθέτει και αρκετές σημαντικές αλλαγές.

Η εμφάνιση έχει διαφοροποιηθεί χάρη στη νέα σχεδίαση των προφυλακτήρων, του καπό, της μάσκας και των φώτων με τα στοιχεία LED, με την σχεδίαση του εμπρός προφυλακτήρα να εξασφαλίζει και πιο ψηλό ρύγχος (+1.5 cm). Νέα είναι και η σχεδίαση των τροχών αλουμινίου διάστασης 17” που φορούν ελαστικά 215/55.

Στην βενζινοκίνητη γκάμα βρίσκουμε πλέον τον 3κύλινδρο 1.0 BoosterJet των 112 ίππων και τον 4κύλινδρο 1.4 BoosterJet των 140 ίππων, που συνδυάζονται με 5άρι και 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο αντίστοιχα. Επιπλέον, και οι δύο εκδόσεις βενζινοκινητήρα μπορούν να συνδυαστούν με 6άρι αυτόματο κιβώτιο.

Στην γκάμα πετρελαίου, εξακολουθεί να βρίσκεται ο 1.6 DDiS των 120 ίππων που συνδυάζεται είτε με 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο, είτε με το 6άρι αυτόματο διπλού συμπλέκτη. Η πετρελαιοκίνητη έκδοση διατίθεται σε προσθιοκίνητη ή τετρακίνητη έκδοση AllGrip (η αυτόματη είναι στάνταρ τετρακίνητη), ενώ οι βενζινοκίνητες με τον 1.0 είναι προσθιοκίνητες και αυτές με τον 1.4 τετρακίνητες.

Από πλευράς εξοπλισμού ασφάλειας, το ανανεωμένο SX4 S-Cross διαθέτει πλέον το Radar Brake Support (RBS) και ενεργό cruise control. Στο εσωτερικό, η μεγαλύτερη αλλαγή εντοπίζεται στην τοποθέτηση του νέου συστήματος πλοήγησης και πολυμέσων που βρίσκουμε και στα Vitara και Baleno.

Το ανανεωμένο Suzuki SX4 S-Cross αναμένεται στην ελληνική αγορά στα μέσα του φθινοπώρου.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube