Subaru BRZ Final Edition: Το κύκνειο άσμα του πισωκίνητου σπορτσκαρ

Subaru BRZ Final Edition: Το κύκνειο άσμα του πισωκίνητου σπορτσκαρ

Σε περιορισμένη παραγωγή 100 μονάδων για την αγορά της Γερμανίας.

Η Subaru ανακοίνωσε την έκδοση Final Edition του BRZ για την αγορά της Γερμανίας σε περιορισμένη παραγωγή 100 μονάδων. Η ειδική έκδοση σηματοδοτεί το τέλος της παραγωγής του πισωκίνητου σπόρτσκαρ - κάτι παρόμοιο δηλαδή με το αδελφό μοντέλο Toyota GT86 "Black Limited" για την Ιαπωνία.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Toyota GT86: Ειδική έκδοση "Black Limited" εμπνευσμένη από την AE86

Το BRZ Final Edition διατίθεται σε εξωτερική απόχρωση Crystal Black Silica ή Blue Pearl, έχει φώτα LED, αεροτομή και ζάντες 17" που κρύβουν πίσω τους κόκκινες δαγκάνες φρένων της Brembo. Την εικόνα συμπληρώνουν τα αμορτισέρ της Sachs που ανήκουν στο βασικό εξοπλισμό. 

Στο εσωτερικό βρίσκουμε επενδύσεις από Alcantara στα καθίσματα, ραφές σε μπλε απόχρωση, οθόνη αφής 7" για το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, ηχοσύστημα με 6 ηχεία, διζωνικό κλιματισμό και ειδικά εμβλήματα.

Κάτω από το καπό παραμένει ο ατμοσφαιρικός boxer 2,0 λίτρων με απόδοση 200 PS και 205 Nm ροπής. Όπως σε όλα τα BRZ, η κίνηση μεταδίδεται στους πίσω τροχούς μέσω ενός χειροκίνητου κιβωτίου 6 σχέσεων (προαιρετικά αυτόματο 6 σχέσεων).

Σύμφωνα με τη γερμανική σελίδα Autonotizen.de, οι πωλήσεις του Subaru BRZ στη Γερμανία το 2019 περιορίστηκαν στις 176 μονάδες, οπότε ο περιορισμένος αριθμός 100 μονάδων της τελευταίας έκδοσης φαντάζει ρεαλιστικός. Το Subaru BRZ Final Edition θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο του 2020, με τιμή από €40.270.

[Πηγή: Autonotizen.de και Carscoops]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube