Στην τελική ευθεία η νέα γενιά του Ford Kuga

Στην τελική ευθεία η νέα γενιά του Ford Kuga

Η τρίτη γενιά του δημοφιλούς SUV θα παρουσιαστεί σε μερικούς μήνες και η γκάμα του θα περιλαμβάνει mild hybrid εκδόσεις.

Η επόμενη γενιά του Ford Kuga θα παρουσιαστεί προς το τέλος της χρονιάς και θα φέρει αρκετές αλλαγές σε σχέση με την υπάρχουσα.

Παρά το γεγονός ότι η δεύτερη γενιά του μοντέλου βρίσκεται στην δύση της εμπορικής της καριέρας, παραμένει αρκετά δημοφιλής στην γηραιά ήπειρο με κάτι λιγότερο από 155.000 πωλήσεις για το 2018. Με τη νέα γενιά να παρουσιάζεται σε μερικούς μήνες και να ενστερνίζεται όλα τα σύγχρονα δεδομένα στην άνεση, την ασφάλεια και την εξηλεκτρισμένη γκάμα, η Ford αναμένει ακόμα καλύτερη πορεία σε αυτή την κατηγορία.

Ford Kuga Auto Express 1

Η νέα γενιά του Ford Kuga βασίζεται στην πλατφόρμα C2 που χρησιμοποιεί και η τελευταία γενιά του Focus και θα ευνοήσει το νέο SUV στους χώρους, το μειωμένο βάρος και την σύγχρονη γκάμα κινητήρων και συστημάτων υποβοήθησης. Η σχεδίαση του νέου Kuga θα είναι πιο δυναμική και θα έχει αρκετές επιρροές από το μικρότερο Focus.

Η γκάμα κινητήρων του νέου Kuga δεν θα περιλαμβάνει τον 3κύλινδρο 1.0 EcoBoost, αλλά θα έχει τον καινούριο 3κύλινδρο 1.5 με 150 ή 182 ίππους, που ίσως θα υποβοηθάτε από ηλεκτρικό κύκλωμα 48 volt. Στην πετρελαιοκίνητη γκάμα θα υπάρχουν οι νέοι EcoBlue στα 1,5 και 2,0 λίτρα.

Ford Kuga Auto Express 2

Τέλος, υπάρχει το ενδεχόμενο η νέα γενιά του δημοφιλούς SUV της Ford να δεχθεί τις περιποιήσεις του τμήματος Ford Performance και να αποκτήσει μια έκδοση επιδόσεων με τον λογότυπο ST.

[Πηγή: Auto Express UK]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube