Στην τελική ευθεία το ανανεωμένο VW Golf

Στην τελική ευθεία το ανανεωμένο VW Golf

To ανανεωμένο VW Golf απαθανατίστηκε να δοκιμάζεται για πρώτη φορά σε δημόσιους δρόμους χωρίς ίχνος καμουφλάζ. Το 2024 στην ευρωπαϊκή αγορά.

Το ανανεωμένο VW Golf βρίσκεται στην τελική ευθεία της εξέλιξής του και πιάστηκε για πρώτη φορά από τον φωτογραφικό φακό να δοκιμάζεται στους δρόμους της Γερμανίας χωρίς ίχνος καμουφλάζ.

Μας δίνετε έτσι η ευκαιρία να πάρουμε μια πρώτη γεύση από τις σχεδιαστικές του αλλαγές που, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, περιορίζονται στα νέα και πιο λεπτά φώτα εμπρός και τους ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες εμπρός και πίσω.

Στο επίσης ανανεωμένο εσωτερικό του νέου Golf  δεσπόζει στο κέντρο του ταμπλό μια ακόμη μεγαλύτερη οθόνη αφής για το σύστημα infotainment.

VW Golf

Στο σημερινό μοντέλο η οθόνη του infotainment του Golf έχει διαγώνιο 10". Ωστόσο, το ανανεωμένο μοντέλο θα χρησιμοποιεί μεγαλύτερη οθόνη με διαγώνιο 15" υιοθετώντας παράλληλα και τη νέα γενιά λειτουργικού συστήματος της VW.

Κάτω από το καπό, δεν αναμένονται αλλαγές στην γκάμα των κινητήρων, με μόνη διαφορά την προσθήκη του νέου 1.5 TSI evo2 με βελτιωμένη απόδοση και μειωμένους ρύπους.

VW Golf

Το νέο VW Golf θα κάνει ντεμπούτο το 2024, με το φρεσκάρισμα να αποτελεί ένεση ζωής για το μοντέλο τουλάχιστον μέχρι το 2028. Έπειτα όλα δείχνουν ότι η ένατη γενιά του εμβληματικού μοντέλου της VW θα είναι ηλεκτρική.

Πηγή: Autocar

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube