SsangYong, τέλος! KG Mobility Tivoli και Grand Tivoli

SsangYong, τέλος! KG Mobility Tivoli και Grand Tivoli

Τα παλιά μοντέλα SsangYong Tivoli και Grand Tivoli επωφελήθηκαν από αισθητική και τεχνική ενημέρωση και τη νέα ταυτότητα «KG Mobility», εμπνευσμένη από το νέο Torres, και έγιναν KG Mobility Tivoli και Grand Tivoli.

KG Mobility Tivoli

Η SsangYong άλλαξε το όνομά της σε KG Mobility, αλλά τα μοντέλα της εξακολουθούσαν να φορούν τον παλιό λογότυπο.

Και τώρε αυτό ήρθε η ώρα να αλλάξει. Εκτός από τα σήματα «KGM» εμπρός και πίσω λοιπόν, τα ανασχεδιασμένα Tivoli και Grand Tivoli είναι άμεσα αναγνωρίσιμα από το μοναδικό εμπρός μέρος τους, με στιλ εμπνευσμένο από αυτό του KG Mobility Torres EVX που φιγουράρει με πιο «κληροτράχηλη» εμφάνιση. Το facelift εισάγει επίσης ένα σετ με νέες ζάντες των 18 ιντσών και προσθέτει την απόχρωση Iron Metal στη χρωματική παλέτα του αυτοκινήτου.

Τα ανανεωμένα KG Mobility Tivoli και Grand Tivoli μπορούν να παραγγελθούν ήδη στις ευρωπαϊκές χώρες που δραστηριοποιείται η εταιρεία

KG Mobility Tivoli

Εκτός από το αμάξωμα, το εσωτερικό των KGM Tivoli και Grand Tivoli έχει αναθεωρηθεί. Το ταμπλό επωφελείται από πιο εκλεπτυσμένη σχεδίαση και τα καθίσματα ντύνονται με ταπετσαρίες καλύτερης ποιότητας. 

Αλλά πάνω από όλα, το ψηφιακό μέρος των αυτοκινήτων είναι αυτό που αναβαθμίζεται, με νέα οθόνη για τον πίνακα οργάνων (10,25”) και νέο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με οθόνη με διαγώνιο στις 8 ή στις 9,2 ίντσες, ανάλογα με την έκδοση. 

KG Mobility Tivoli

Η συνδεσιμότητα έχει επίσης ενημερωθεί, με τη δυνατότητα στα KGM Tivoli και Grand Tivoli να αντιστοιχίζονται ασύρματα μέσω Android Auto ή Apple CarPlay.

Η νέα εταιρεία διαθέτει τα νέα KG Mobility Tivoli και Grand Tivoli σε πέντε επίπεδα εξοπλισμού: Crystal, Amber, Quartz και Sapphire. Η πεμπτη έκδοση είναι και η πιο δημοφιλής Blackline που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, αυτόματο έλεγχο κλιματισμού, έξυπνο κλειδί, θερμαινόμενο τιμόνι και καλύμματα καθισμάτων από οικολογικό δέρμα. Η κορυφαία έκδοση Sapphire προσθέτει, μεταξύ άλλων, επαγωγικό φορτιστή smartphone και υποβοήθηση μεγάλης σκάλας στα φώτα.

KG Mobility Tivoli

Κάτω από το καπό των ανανεωμένων KGM Tivoli και Grand Tivoli βρίσκεται ο γνωστός 1.5 T-GDi. Ένας βενζινοκινητήρας τούρμπο με 163 ίππους που μπορεί να συνδυαστεί είτε με χειροκίνητο είτε με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, 6τάχυτο και στις δύο περιπτώσεις. 

Με τις αυτόματες εκδόσεις να μπορούν επίσης να παραγγελθούν με κίνηση στους εμπρός τροχούς ή σε όλους τους τροχούς. Για χώρες που ισχύει φόρος ταξινόμησης, το KGM Tivoli διατίθεται και σε έκδοση «Low Power» με την ισχύς του 1.5 T-GDi να μειώνεται στους 135 ίππους.

KG Mobility Tivoli

Τα ανανεωμένα KGM Tivoli και Grand Tivoli μπορούν να παραγγελθούν ήδη στις ευρωπαϊκές χώρες που δραστηριοποιείται η εταιρεία. Και, όπως γνωρίζετε πολύ καλά μέσα σε αυτές δεν περιλαμβάνεται η Ελλάδα. Για να σας δώσουμε όμως μια τάξη μεγέθους, ένα KGM Tivoli ξεκινά περίπου από τις €17.500 και ένα KGM Tivoli Grand Tivoli από τις €20.500. Τιμή που περιλαμβάνει 5ετή εγγύηση ή 100.000 km και οδική βοήθεια.
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube