Σπέσιαλ Alpine A110 GT για τα 100 χρόνια του Jean Rédélé

Σπέσιαλ Alpine A110 GT για τα 100 χρόνια του Jean Rédélé

Η Alpine γιορτάζει εφέτος τα 100 χρόνια από τη γέννηση του ιδρυτή της, Jean Rédélé, λανσάροντας μια σπέσιαλ έκδοση της Alpine A110, την A110 GT J. Rédélé.

Alpine A110 GT J. Rédélé

Ο Jean Rédélé, οδηγός αγώνων, πιλότος και ιδρυτής της Alpine, γεννήθηκε στις 17 Μαΐου του 1922. Για να σηματοδοτήσει αυτή τη σημαντική περίσταση, η Alpine αποκάλυψε μια περιορισμένη έκδοση της Alpine A110, την A110 GT J. Rédélé. 

Αυτή η έκδοση περιορισμένης παραγωγής βασίζεται στην Alpine A110 GT, αλλά με αποκλειστικά σχεδιαστικά στοιχεία που θυμίζουν τη ζωή του Rédélé. Έτσι, η A110 GT J. Rédélé διατίθεται στο χρώμα αγαπούσε ιδιαίτερα ο Jean Rédélé, το Gris Montebello.

Η σπέσιαλ Alpine A110 GT J. Rédélé περιορίζεται μόνο σε 100 μονάδες και κάθε κομμάτι θα παραδοθεί με αριθμημένο πλακίδιο που θα έχει την υπογραφή του Rédélé.

Alpine A110 GT J. Rédélé

Για να ολοκληρωθεί η εμφάνιση της επετειακής έκδοσης, η Alpine A110 GT J. Rédélé εξοπλίζεται αποκλειστικά με γυαλιστερή μαύρη οροφή, μαύρες ζάντες Grand Prix 18 ιντσών και ασημί δαγκάνες φρένων. Εσωτερικά, μαύρο δέρμα και γκρι ραφές έρχονται να ταιριάξουν με το εξωτερικό. Εξοπλίζεται επίσης με high-end στοιχεία που στοχεύουν στο Grand Touring.

Η σπέσιαλ Alpine A110 GT J. Rédélé περιορίζεται μόνο σε 100 μονάδες και κάθε κομμάτι θα παραδοθεί με αριθμημένο πλακίδιο που θα έχει την υπογραφή του Rédélé. Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές θα μπορούν να κάνουν παραγγελία την 1η Ιουνίου μέσω της εφαρμογής Alpine έναντι 83.000 ευρώ.

Alpine A110 GT J. Rédélé

Η ειδική έκδοση αφιερωμένη στα 100 χρόνια από τη γέννηση του Jean Rédélé αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια εορταστικής εκδήλωσης στην οποία συμμετείχαν περισσότερες από 1.100 Apine όλων των γενεών στη Διέππη, στην ιστορική έδρα και λίκνο της φίρμας. 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η σύζυγος του ιδρυτή της Alpine, Michelle Rédélé, παρέλαβε το κλειδί της πρώτης από τις 100 μονάδες A110 GT J. Rédélé. Η Alpine A522, το μονοθέσιο της Formula 1 του κατασκευαστή αυτή τη σεζόν, έκανε επίσης την εμφάνισή του για να συμμετάσχει στους εορτασμούς. Επίσης, οδήγησε την πομπή, δίπλα στην A110 GT J. Rédélé, εμπρός από παλιές και νέες Alpine που συγκεντρώθηκαν για να γιορτάσουν την περίσταση.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube