Smart ForTwo Brabus Fan Edition, το ForTwo όπως θα το ήθελαν οι φαν του [video]

Smart ForTwo Brabus Fan Edition, το ForTwo όπως θα το ήθελαν οι φαν του [video]

Η Smart αποκάλυψε το ForTwo Brabus Fan Edition που θα ντεμπουτάρει στην εκδήλωση Smart Times 14, στo Cascais στην Πορτογαλία, 17-19 Ιουλίου.

Πριν από τρεις εβδομάδες περίπου, η Smart απευθύνθηκε στου φαν της για να σχεδιάσουν και να ψηφίσουν πώς θα έφτιαχναν το καλύτερο ForTwo. Και το Brabus Fan Edition είναι αυτό που διαμόρφωσαν και ψήφισαν ως το επικρατέστερο, οπότε και αποκαλύφθηκε.

Το νέο Brabus Fan Edition είναι η τελευταία ειδική εκδοχή του απερχόμενου Smart ForTwo και είναι βαμμένο σε βαθύ μπλε με άσπρο κλωβό επιβατών.

Το αυτοκίνητο πατά πάνω σε γκρι ματ ζάντες Brabus και στην καμπίνα οι επενδύσεις είναι σε λευκό δέρμα με κεντητά προσκέφαλα και καπιτονέ μοτίβο στα πλευρικά μαξιλάρια των καθισμάτων.

Συνολικά 13.863 φαν της εταιρείας ψήφισαν στον διαγωνισμό και ένας από αυτούς θα κληρωθεί για ένα 5ήμερο ταξίδι για δύο άτομα στην εκδήλωση Smart Times 14, στην Πορτογαλία (17-19 Ιουλίου), όπου και θα παρουσιαστεί επίσημα το Smart ForTwo Brabus Fan Edition. Λίγες ώρες πριν, η Smart θα παρουσιάσει το ολοκαίνουργιο ForTwo στο Βερολίνο.

[Πηγή Smart]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube