smart #1: Ένα τελευταίο teaser πριν την παρουσίαση του

smart #1: Ένα τελευταίο teaser πριν την παρουσίαση του

Η smart μας δίνει ακόμια μια γεύση από το #1, λίγο πριν το νέο της crossover κάνει ντεμπούτο στις 7 Απριλίου.

smart #1

Με τους παπαράτσι ήδη να έχουν απαθανατίσει στιγμές από τις δοκιμές εξέλιξης του smart #1, ο κατασκευαστής δημοσίευσε ένα τελευταίο teaser του μοντέλου πριν την παρουσίαση του στις 7 Απριλίου. Το #1 θα αλλάξει ριζικά όσα ξέραμε για την smart.

To νέο μοντέλο με μήκος 4.290 mm, πλάτος 1.910 mm και ύψος 1.698 mm θα είναι το μεγαλύτερο σε διαστάσεις μοντέλο που έχει παρουσιάσει η smart και θα ανήκει στην κατηγορία των B-SUV.  Θα βασίζεται σε μια νέα πλατφόρμα που έχει αναπτυχθεί μέσα στον όμιλο Geely και θα είναι ηλεκτρικό.

Το smart #1 πρεσβεύει το νέο ξεκίνημα της smart ως μια premium μάρκα ηλεκτρικών μοντέλων, ενώ αξίζει να σταθούμε στο όνομά του. Το hashtag (#) ανήκει στη νέα ονοματοδοσία της smart και θα παρεμβάλλεται ανάμεσα στο όνομά της και τον αριθμό του εκάστοτε μοντέλου που θα παρουσιάζει μελλοντικά.

smart #1

Στο κομμάτι σχεδίασης αυτό που μπορούμε να διακρίνουμε μέχρι στιγμής είναι η απουσία πλαισίων από τις πόρτες και η πανοραμική γυάλινη οροφή του και τα LED φωτιστικά σώματα στο πίσω μέρος. Ωστόσο, φαίνεται ότι το crossover της smart υιοθετεί και στοιχεία από την σχεδιαστική γλώσσα μοντέλων της Mercedes-Benz, όπως η EQA.

Για αναλυτικές πληροφορίες για το νέο δημιούργημα της smart χρειάζεται λίγη υπομονή μέχρι την επίσημη παρουσίαση του μοντέλου στις 7 του μήνα.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube