Σε δοκιμές το νέο smart#1 λίγο πριν την επίσημη παρουσίασή του

Σε δοκιμές το νέο smart#1 λίγο πριν την επίσημη παρουσίασή του

Οι αυτοκινητιστικοί παπαράτσι συνέλαβαν με τον φωτογραφικό τους φακό το νέο μοντέλο της smart, λίγο πριν κάνει το επίσημο ντεμπούτο του.

Φορτωμένο με βαρύ καμουφλάζ, το νέο μοντέλο της smart φαίνεται να πραγματοποιεί δοκιμές εξέλιξης σε δρόμους της Ευρώπης, κάτι που βεβαίως δεν αφήνει αδιάφορους τους κατασκόπους που στήνουν καρτέρι για μερικές φωτογραφίες.

Το νέο smart που θα κάνει την εμφάνισή του επίσημα στις 7 Απριλίου είναι πεντάθυρο και ανήκει στην κατηγορία των compact SUV. Εχει μήκος στα 4.290 mm και πλάτος στα 1.910 mm, ενώ το ύψος του είναι στα 1.698 mm. 

smart#1 rear

Ως ηλεκτρικό και σύμφωνα με αυτές τις διαστάσεις έρχεται κοντά στο αντίστοιχο μοντέλο της Mercedes-Benz, την EQA, ωστόσο το smart#1 θα βασιστεί σε μια νέα πλατφόρμα που έχει αναπτυχθεί μέσα στον όμιλο Geely.

Το smart#1 πρεσβεύει το νέο ξεκίνημα της smart ως μιας premium εταιρίας αμιγώς ηλεκτρικών μοντέλων, ενώ αξίζει να σταθούμε στο όνομά του. Το hashtag (#) ανήκει στη νέα ονοματοδοσία της smart και θα παρεμβάλλεται ανάμεσα στο όνομά της και τον αριθμό του εκάστοτε μοντέλου που θα παρουσιάζει μελλοντικά.

smart frameless

Όσον αφορά στα άξια αναφοράς στοιχεία που βλέπουμε από τις τωρινές κατασκοπευτικές του εικόνες, αυτά είναι η απουσία πλαισίων από τις πόρτες και η πανοραμική  γυάλινη οροφή του, ενώ σε κάποιες φωτό που απουσιάζει το μαύρο καμουφλάζ, μας επιτρέπεται να διακρίνουμε τα LED φωτιστικά του σώματα στο πίσω μέρος.

Με λίγη φαντασία βεβαίως δεν μπορείς να μην εντοπίσεις και μια σχεδιαστική σχέση με τα μοντέλα της Mercedes-Benz, τουλάχιστον σε αυτή την πλευρά...

smart#1 rear no

[Πηγή: Αutocar]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube