Singer Turbo Study: Μία ωδή 450 ίππων στην Porsche 930

Singer Turbo Study: Μία ωδή 450 ίππων στην Porsche 930

Η Singer εισέρχεται στην τούρμπο εποχή των restomod της με την Turbo Study, ένα νέο μοντέλο που αποτελεί μία ωδή 450 ίππων στην Porsche 930.

Ο ειδικός σε restomod της Porsche 911 παρουσίασε το πρώτο του μοντέλο με τούρμπο. Ονομάζεται Turbo Study, βασίζεται στην 964 911 και είναι εμπνευσμένη σχεδιαστικά από την 930. Με την ποιότητα των δημιουργιών της Singer να είναι δεδομένη, ήδη 70 άτομα έχουν τοποθετήσει το όνομα τους στο βιβλίο παραγγελιών.

Στον πίσω άξονα της είναι τοποθετημένος ένας επίπεδος 6κύλινδρος twin-turbo 3,8 lt του οποίου η ισχύ ξεπερνά τους 450 PS. Βέβαια, οι αγοραστές της θα έχουν την δυνατότητα να παραγγείλουν το αυτοκίνητο τους με την ισχύ που επιθυμούν. Η ισχύς, θα περνάει στους δύο η και στους τέσσερις τροχούς μέσω ενός χειροκίνητου 6τάχυτου κιβωτίου.

Singer Turbo Study

Τα επίπεδα εξατομίκευσης είναι τέτοια που η τιμή πιθανότατα θα διαφέρει κατά πολύ από κομμάτι σε κομμάτι. Η εικονιζόμενη, είναι πισωκίνητη, έχει κεραμικά φρένα και ανάρτηση ρυθμισμένη για οδήγηση στον δρόμο. Η ποιότητα του εσωτερικού της, όπως θα περίμενε κανείς είναι πολύ υψηλή, με λεπτομέρειες από ξύλο και άφθονο δέρμα.

Στον τομέα της άνεσης, οι θέσεις είναι ηλεκτρικά ρυθμιζόμενες και θερμαινόμενες, ενώ όσον αφορά την ασφάλεια έχουν προστεθεί τα απαραίτητα συστήματα όπως ABS και έλεγχος πρόσφυσης.

H Turbo Study θα κάνει το ντεμπούτο της στο Goodwood Festival of Speed τον Ιούνιο και έπειτα θα εμφανιστεί στο Monterey Car Week τον Αύγουστο.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube