Σήκω χόρεψε Panamera, να σε δω να σε χαρώ! [video]

Σήκω χόρεψε Panamera, να σε δω να σε χαρώ! [video]

Σχεδιάζει η Porsche να δημιουργήσει ένα viral φαινόμενο παρόμοιο με αυτό της Mercedes-Benz GLE και το Bounce Mode; Κάτι τέτοιο διαφαίνεται από πρόσφατη δημοσίευση στο Instagram.

Porsche Panamera

Η Porsche αποκαλύπτει ένα ασυνήθιστο video στο web και πιο συγκεκριμένα στο Instagram με πρωταγωνίστρια τη νέα Panamera τρίτης γενιάς.

Το τελευταίο μάλιστα δείχνει την ενεργή ανάρτηση της νέας Panamera σε δράση με θεαματικές πλευρικές και διαμήκεις κινήσεις ενώ το αυτοκίνητο παραμένει στη θέση του. Με τη μουσική, είναι δύσκολο να μην σκεφτείς τα viral πλάνα των SUV της Mercedes-Benz. Θα μπορέσει η Porsche Panamera να κάνει παρόμοια «χορευτικές» φιγούρες;

Η απόσταση της Porsche Panamera από το έδαφος μπορεί να αυξηθεί έως και 5,5 πόντους μέσω της λειτουργίας Comfort Access, διευκολύνοντας την είσοδο και την έξοδο

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Porsche (@porsche)

Η τεχνολογία βέβαια, που επιτρέπει στην Panamera να «χορεύει» υπάρχει ήδη. Κάθε τροχός μπορεί να ελεγχθεί ξεχωριστά για να απορροφά τις ατέλειες του δρόμου και να ελαχιστοποιεί την κλίση του αυτοκινήτου τις στροφές. Μια παρόμοια λειτουργία προσφέρεται ήδη προαιρετικά στη Mercedes-Benz GLE, βοηθώντας το γερμανικό SUV να ξεφύγει από δύσκολες καταστάσεις όπως να μείνει κολλημένο στην άμμο.

Η Porsche Panamera 2024 είναι εξοπλισμένη στάνταρ με αερανάρτηση, αλλά το video φαίνεται να προωθεί την ανάρτηση «Porsche Active Ride» που διατίθεται προαιρετικά στις εκδόσεις της μπερλίνας E-Hybrid.

Porsche Panamera

Η Porsche λέει ότι η απόσταση της Panamera από το έδαφος μπορεί να αυξηθεί έως και 5,5 πόντους μέσω της λειτουργίας Comfort Access, διευκολύνοντας την είσοδο και την έξοδο από το αυτοκίνητο. Μένει να δούμε αν το 4πορτο μοντέλο από το Zuffenhausen θα προσφέρει επίσης μια λειτουργία «χορού» που θα υποστηρίζει πέρα από την πρακτικότητα και την… ψυχαγωγία.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube