Σήμερα στις 19:30 ραντεβού με τη νέα Škoda Octavia

Σήμερα στις 19:30 ραντεβού με τη νέα Škoda Octavia

Με ανακοίνωσή της η Škoda μας ενημερώνει ότι σήμερα το απόγευμα θα παρουσιαστεί η ανανεωμένη Octavia, με αυξημένη ιπποδύναμη.

Η παγκόσμια πρεμιέρα της ανανεωμένης Škoda Octavia και Škoda Octavia RS θα γίνει σε ζωντανή αναμετάδοση σήμερα το απόγευμα από τη Βιέννη στις 19:30 ώρα Ελλάδος.

Η παρουσίαση της νέας Octavia θα διαρκέσει περίπου 20 λεπτά και μπορείτε να την παρακολουθήσετε ζωντανά στο site skoda-storyboard.com. Τις προηγούμενες ημέρες είχαμε διαρροή πληροφοριών και εικόνων, οπότε σε σε κάποιο βαθμό γνωρίζουμε το πώς θα δείχνει το αυτοκίνητο. Η μεγαλύτερη αλλαγή αφορά στα εμπρός φώτα, τα οποία είναι μικρότερα, διαιρεμένα, και ενσωματώνουν τεχνολογία LED.

Στις φωτογραφίες βλέπουμε την κορυφαία έκδοση,  η ιπποδύναμη της οποίας αναμένεται να φτάσει στα 245 PS, κρίνοντας και από την σχεδίαση και το μέγεθος των τροχών. Ο κινητήρας 2.0 TSI της Octavia RS θα ανέβει από τους 220 στους 230 ίππους, χωρίς αύξηση της ροπής. Και η αναβαθμισμένη έκδοση που μέχρι σήμερα λέγονταν RS230, θα σκαρφαλώσει στους 245 ίππους. Όπως ακριβώς έγινε και με το Golf GTI και το Performance Pack.

Το νέο αυτοκίνητο θα έχει πιο άγρια εξάτμιση, σύστημα XDS στο διαφορικό, ζάντες 19 ιντσών και ηλεκτρονικά ελεγχόμενα αμορτισέρ.  Η επιπλέον ισχύς θα βελτιώσει τις επιδόσεις, σύμφωνα με το εργοστάσιο από τα 6,7” στα 6,5” για το 0-100 km/h. Αντίθετα με την βενζινοκίνητη έκδοση, η Skoda δεν προχώρησε σε αναβάθμιση ιπποδύναμης της ντίζελ Octavia RS, δοκιμή της οποίας μπορείτε να διαβάσετε εδώ. 



[Πηγή Autoevolution

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube