SEAT: Ψηφοφορία για το όνομα του μεγάλου SUV

SEAT: Ψηφοφορία για το όνομα του μεγάλου SUV

Η ναυαρχίδα της ισπανικής εταιρείας θα παρουσιαστεί το 2018 και θα πάρει το όνομά της από ένα διαγωνισμό ανοιχτό κυριολεκτικά σε όλους.

Είναι ήδη γνωστό ότι μετά το μεσαίο Ateca και το μικρό Arona που αναμένεται σύντομα, η γκάμα των SUV της SEAT θα εμπλουτιστεί το 2018 και με ένα μεγάλο μοντέλο.

Το όνομά του δεν έχει αποφασιστεί ακόμα και ο τρόπος που θα γίνει αυτό, είναι αρκετά ιδιαίτερος. Η εταιρεία ξεκινάει ένα διαγωνισμό υποβολής ονομάτων για το μοντέλο της, ο οποίος αφορά σε όποιον έχει διάθεση να συμμετάσχει και έχει τέσσερις φάσεις.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Οδηγούμε το νέο SEAT Ibiza 1.0 TSI Eco 115 PS DSG

Αρχικά από την 1η έως 22η ημέρα του τρέχοντος μήνα, οποιοσδήποτε μπορεί να προτείνει ένα όνομα για το νέο μοντέλο. Το βασικό κριτήριο είναι να προέρχεται ως συνήθως από την ισπανική γεωγραφία, να ταιριάζει στην υπόλοιπη ονοματολογία των μοντέλων και να προφέρεται εύκολα σε διάφορες γλώσσες.

Εδώ αξίζει να αναφέρουμε ότι υπάρχουν ήδη 13 μοντέλα της εταιρείας τέτοιου είδους ονόματα. Την αρχή έκανε το Ronda το 1982.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δοκιμάζουμε το SEAT Ateca 1.0 TSI

Η δεύτερη φάση περιλαμβάνει την διαλογή των τουλάχιστον τριών καλύτερων προτάσεων και θα γίνει από τους ειδικούς της SEAT στην ονοματοδοσία αλλά και πελάτες από διάφορες χώρες. Τα τελικά υποψήφια ονόματα θα ανακοινωθούν στις 12 Σεπτεμβρίου στο Σαλόνι της Φρανκφούρτης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δοκιμάζουμε το SEAT Leon 1.6 TDI 115 PS

Η τρίτη φάση θα διαρκέσει από τις 12 έως τις 25 Σεπτεμβρίου και θα είναι μια δημόσια ψηφοφορία που θα αναδείξει τον νικητή μεταξύ των ονομάτων. Θα επικρατήσει το όνομα με τις περισσότερες ψήφους, το οποίο θα ανακοινωθεί -στην τέταρτη φάση- μέχρι τις 15 Οκτωβρίου.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία θα διεξαχθεί διεθνώς μέσω του διαδικτυακού τόπου SEAT.com/seekingname.

[Πηγή: SEAT]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube