Σε δοκιμές εξέλιξης η crossover έκδοση του νέου Kia Ceed

Σε δοκιμές εξέλιξης η crossover έκδοση του νέου Kia Ceed

Η νέα έκδοση αμαξώματος του Ceed θα παρουσιαστεί το πρώτο 6μηνο του 2019.

Η Kia Motors βρίσκεται σε διαδικασία εξέλιξης της crossover έκδοσης του νέου Ceed και αναμένεται να κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο του στην προσεχή Έκθεση της Γενεύης.

Παρά το γεγονός ότι η νέα έκδοση του Ceed κυκλοφορεί στους δρόμου της Ευρώπης με βαρύ καμουφλάζ, ξεχωρίζει από τους τροχούς μεγάλης διαμέτρου, την αυξημένη απόσταση από το έδαφος, το ογκώδες πίσω μέρος, τους ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, τα πλαστικά προστατευτικά περιμετρικά του αμαξώματος και τις ράγες οροφής.

Kia Ceed Crossover 1

Πέρα από την διαφοροποιημένη ανάρτηση, η crossover έκδοση του Ceed θα χρησιμοποιεί τα ίδια μηχανικά μέρη με τις κανονικές εκδόσεις του μοντέλου. Το ίδιο θα συμβεί και με την γκάμα κινητήρων που θα απαρτίζεται από τον 1.0 T-GDI, τον 1.4 T-GDI, τον 1.6 T-GDI και τον 1.6 CRDi.

Τέλος, η νέα «εκδρομική» έκδοση του Ceed δεν αναμένεται να φέρει σύστημα τετρακίνησης. Αυτό που μπορεί να δούμε είναι ένα σύστημα με προεπιλεγμένα προφίλ οδήγησης ανάλογα το τερέν, που θα επεμβαίνουν στο γκάζι και τα ηλεκτρονικά βοηθήματα.

Kia Ceed Crossover 2

Περισσότερες λεπτομέρειες για τη νέα έκδοση του Ceed θα μάθουμε όσο ζυγώνουμε στην παρουσίαση του μοντέλου την ερχόμενη άνοιξη.

[Πηγή: Autocar UK]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube