Scoop: Video-ντεμπούτο για την BMW 2 Series Gran Coupé [video]

Scoop: Video-ντεμπούτο για την BMW 2 Series Gran Coupé [video]

Η πισωκίνητη κόμπακτ μπερλίνα της BMW είναι έτοιμη να καλωσορίσει το τρίτο μέλος της οικογενείας ύστερα από την Coupé και την Cabrio, στο πρόσωπο της 2 Series Gran Coupé.

Η νέα BMW 2 Series Gran Coupé έκανε το κινηματογραφικό ντεμπούτο της με το πρωτότυπο δοκιμών που βλέπετε στο video από την πίστα του Nürburgring.

Η επερχόμενη 2 Series Gran Coupé διαθέτει ελαφρά μεγαλύτερο μεταξόνιο από τα δύο άλλα μοντέλα της οικογένειας, αλλά και πάλι δεν φτάνει αυτό ούτε της διστάσεις της 3άρας, προκειμένου να μην προκαλέσει σύγχυση και ως εκ τούτου κανιβαλισμός. Εξάλλου, η επόμενη γενιά της BMW 3 Series αναμένεται να είναι ακόμα μεγαλύτερη από το υφιστάμενο μοντέλο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε την BMW M235i Coupé στην πίστα του Spa-Francorchamps [video]

Αντίθετα από την προσθιοκίνητη 1 Series, που θα διτίθεται αποκλειστικά στην Κίνα, το 4θυρο κουπέ 2άρι της BMW χρησιμοποιεί επιμυκημένη την πλατφόρμα των 2 Series Coupé και Cabrio. Στην γκάμα του δε, θα περιλαμβάνονται αρκετές τετρακίνητες εκδόσεις xDrive. Η γκάμα των μοτέρ αναμένεται να περιλαμβάνει 3κύλινδρους και 4κύλινδρους κινητήρες, βενζίνης και ντίζελ, καθώς και μια έκδοση PHEV, αλλά και την κορυφαία έκδοση M2 Gran Coupé με τον 3λιτρο TwinPower Turbo με τους 370 PS.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε την BMW 220i Coupé

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε την BMW 220i Cabrio


Τα αυτοκόλλητα βινιλίου με τα οποία είναι ντυμένο το αυτοκίνητο κάνουν πολύ καλή δουλειά στο να κρύβουν τις λεπτομέρειες στο πέτσωμα της 2 Series Gran Coupé, αλλά παρόλα αυτά η σιλουέτα της είναι αυτόματα αναγνωρίσιμη. Στην καμπίνα αναμένουμε μεγάλη αναβάθμιση, η οποία θα μεταφερθεί στη συνέχεια και στις facelifted  2 Series Coupé και Cabrio, όταν αυτές λανσαριστούν κατά το τέλος της δεκαετίας.

[Πηγή cvdzijden - Supercar Videos]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube