Scoop: Νέο Peugeot 3008 2017

Scoop: Νέο Peugeot 3008 2017

Φωτογραφίες από δύο διαφορετικά billboards απεικονίζουν χωρίς καμουφλάζ το ολοκαίνουργιο 3008 που θα ντεμπουτάρει στο Auto China 2016, στο Πεκίνο.

Αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες που διέρρευσαν και απεικονίζουν το νέο 3008 που θα κυκλοφορήσει το β’ εξάμηνο του 2016 στην κινεζική αγορά και θα ντεμπουτάρει στις 25 Απριλίου στο Auto Chine 2016, στο Πεκίνο.

Η ευρωπαϊκή βερσιόν που θα παρουσιαστεί επίσημα στο Mondial de l’ Automobile, τον προσεχή Σεπτέμβριο στο Παρίσι, θα διαφέρει σημαντικά, αλλά σε γενικές γραμμές το πιθανότερο είναι ότι θα κινείται σε αυτό το ίδιο το σχεδιαστικό μοτίβο.

Το «κινεζικό» 3008, που θα κατασκευάζεται από την κοινοπραξία της PSA Peugeot-Citroen με την Dοngfeng, ενσωματώνει ολοκαίνουργια μάσκα, παρόμοια με αυτή που έχουμε δει στα πρόσφατα μοντέλα της γαλλικής εταιρείας. Στην κινεζική αγορά το 3008 θα διατίθεται με μια γκάμα δύο κινητήρων: Τουρμποντίζελ δίλιτρο BlueHDi με 150 άλογα και βενζινοκίνητο 1.6 THP με 167 PS. Και οι δύο θα συνδυάζονται με 6άρι αυτόματο κιβώτιο ΕΑΤ6 ή χειροκίνητο, επίσης 6άρι.



Στο εσωτερικό του μοντέλου για την Κίνα δεν υπάρχει το i-Cockpit δεύτερης γενιάς που παρουσίασε η PSA εχθές, και στη θέση του βρίσκεται ένα κλασικό καντράν με δύο «μάτια» και μεγάλη οθόνης αφής στη βάση της κεντρικής κονσόλας. Τα πίσω φώτα, σε σπονδυλωτή διάταξη wrap around είναι μοντέρνα, αλλά η χρωμέ φαρδιά ρίγα κάτω από το πίσω κρύσταλλο δείχνει παλιομοδίτικη. Ας ελπίσουμε να μην αποτελεί στοιχείο της ευρωπαϊκής έκδοσης.

Αναμένουμε την πλήρη αποκάλυψη του αυτοκινήτου, την επόμενη Δευτέρα, 25 Απριλίου, στο Auto China 2016, για να πάρουμε μια σαφέστερη εικόνα του αυτοκινήτου και να επιβεβαιώσουμε κατά πόσον αυτό το 3008 θα έχει στενή σχέση με την ευρωπαϊκή έκδοση.

[Πηγή carnewschina]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube