Scoop: Νέο Kia KX3 χωρίς καμουφλάζ

Scoop: Νέο Kia KX3 χωρίς καμουφλάζ

Κατασκοπευτικές φωτογραφίες του νέου μικρού SUV της Kia σε κατάσταση παραγωγής, του KX3, δημοσιεύτηκαν στην Κίνα.

Το νέο KX3 σχεδιαστικά και όσον αφορά της διαστάσεις παραμένει κοντά στο πρωτότυπο που παρουσίασε η Kia στο Guangzhou Auto Show τον Νοέμβριο:  Μήκος 4,27 m (+10 mm), πλάτος 1,780 m (+15mm), ύψος 1,63 m και μεταξόνιο 2,59 m. Οι περιορισμένες αλλαγές του μοντέλου παραγωγής αφορούν το σχεδιασμό των κατόπτρων στα φανάρια (εμπρός-πίσω) και τα φώτα ομίχλης.

Το νέο Kia KX3 βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα με το Hyundai ix25 και απευθύνεται κατά βάση σε ένα μοδάτο, νεανικό κοινό. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν ότι και τα δύο μοντέλα έχουν ανακοινωθεί ως αποκλειστικά μοντέλα για την κινεζική αγορά. Το KX3 αναμένεται να φτάσει στις κινεζικές αντιπροσωπείες της KIA τον προσεχή Μάρτιο, με ανταγωνιστές μοντέλα όπως τα Ford EcoSport, Peugeot 2008 και Chevrolet Trax.

Το νέο Kia KX3 στην Κίνα θα κατασκευάζεται από την κοινοπραξία Dongfeng-Yueda-Kia και θα διατίθεται στην αγορά σε δύο επιλογές όσον αφορά τον κινητήρα: Ένα 1.600άρι μοτέρ, είτε ατμοσφαιρικό 132 PS και 15,5 kgm είτε τούρμπο 200 PS και 26,9 kgm -τον ίδιο που έχουμε γνωρίσει στο KIA pro_cee’d GT. Το πρώτο θα συνδυάζεται στάνταρ με 6άρι χειροκίνητο σασμάν και έξτρα αυτόματο επίσης 6άρι, ενώ το τούρμπο με το καινούργιο αυτόματο 7άρι διπλού συμπλέκτη DCT.

[Πηγή Autohome]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube