Scoop: Νέο Geely Emgrand S7 με «σασί» CMA;

Scoop: Νέο Geely Emgrand S7 με «σασί» CMA;

Η νέα πλατφόρμα CMA που εξέλιξε η Volvo πιθανότατα κάνει πρεμιέρα στο Geely Emgrand S7, μοντέλο της μητρικής εταιρείας.

Αυτές είναι οι εντυπωσιακές φωτογραφίες scoop από το ολοκαίνουργιο Geely Emgrand S7 που απαθανατίστηκε στο… Dubai! Προφανώς η εκεί παρουσία του μας αφήνει να υποθέσουμε ότι το αυτοκίνητο βρίσκεται σε τεστ υψηλών θερμοκρασιών.

Το Geely Emgrand S7 είναι σε τελική μορφή και δεν διαθέτει ίχνος καμουφλάζ, διότι μάλλον δεν περίμενε η Geely να της την έχουν στημένη στο Dubai. Το αυτοκίνητο πιθανότατα βασίζεται στη νέα πλατφόρμα CMA της Volvo.

Τo Geely Emgrand S7, γνωστό μέχρι πρότινος ως «Emgrand Cross», θα κάνει την επίσημη πρεμιέρα του στο Σαλόνι Auto Guangzhou, τον Νοέμβριο, και θα ξεκινήσει την εμπορική καριέρα του μέσα στο πρώτο 6μηνο του 2016. Κατά το λανσάρισμα, η γκάμα των μοτέρ θα περιλαμβάνει δύο 4κύλινδρους κινητήρες βενζίνης: 1.3 τούρμπο με 135 PS και 18,9 kgm και έναν 1.500άρη τούρμπο με περίπου 150 άλογα που θα συνδυάζεται με 6άρι χειροκίνητο ή αυτόματο σασμάν. Αργότερα θα προστεθεί στην γκάμα μια υβριδική έκδοση με ένα ατμοσφαιρικό 1.800άρη κινητήρα με 90 PS στο θερμικό μέρος και ένα ηλεκτρομοτέρ με 54 άλογα. Η αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία του θα φτάνει τα 50 km και η πλήρης τα 650.

[Πηγή CarNewsChina]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube