Scoop: Το νέο Ford Focus χωρίς καθόλου καμουφλάζ!

Scoop: Το νέο Ford Focus χωρίς καθόλου καμουφλάζ!

Κατάσκοπος ουγγρικού site συνέλαβε το νέο Focus «γυμνό», δύο μήνες πριν την επίσημη παρουσίασή του.

Η Ford δεν θα παρουσιάσει το επερχόμενο Focus 4ης γενιάς στο Σαλόνι της Γενεύης. Μας έχει δώσει φωτογραφίες του με πολύχρωμο καμουφλάζ (βλ. κάτω), αλλά δεν έχει σκοπό να μας το δείξει «γυμνό» πριν τον Απρίλιο.

Όμως εμείς δεν χρειάζεται να περιμένουμε μέχρι τότε αφού το ουγγρικό site vezees.hu το συνέλαβε χωρίς ίχνος καμουφλάζ κατά τη διάρκεια διαφημιστικής φωτογράφισης στο Cascais της Πορτογαλίας.

Με μια πρώτη ματιά, πρέπει να πρόκειται για την έκδοση ST Line ή ακόμη και για το αληθινό ST υψηλών επιδόσεων. Πιο πιθανή είναι η πρώτη εκδοχή αφού βλέπουμε ένα σηματάκι στο εμπρός φτερό, σαν αυτό που υπάρχει στο Fiesta ST Line. Όπως και να ’χει, μιλάμε για κάποια σπορ έκδοση με μεγάλους, εντυπωσιακούς τροχούς, χαμηλοπρόφιλα λάστιχα, πανοραμική ηλιοροφή και τονισμένο σπόιλερ στην άκρη της σκεπής.  

Υπάρχει και μια δεύτερη κατασκοπευτική φωτογραφία από το ίδιο μέρος, που δείχνει ένα άλλο Focus IV, σκεπασμένο όμως με κουκούλα ώστε να αποφεύγει τον κατασκοπευτικό φακό. Όμως φαίνονται οι χλιδάτες, ακτινωτές ζάντες του κι ένα φιλέτο χρωμίου στο πλαϊνό μαρσπιέ, που μας κάνουν να πιστεύουμε ότι πρόκειται για την πολυτελή έκδοση Vignale.

Πέρα από το ST Line, το Vignale και το νορμάλ Focus, μέσα στη χρονιά θα παρουσιαστεί επίσης μια ψηλωμένη «περιπετειώδης» έκδοση Active και λίγο αργότερα η πρακτική έκδοση στέισον-βάγκον.

[Πηγή: vezees.hu]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Προ των πυλών το νέο Ford Focus

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube