Scoop: Νέο Chevrolet Spark 2016

Scoop: Νέο Chevrolet Spark 2016

Οι πρώτες κατασκοπευτικές φωτογραφίες της επόμενης γενιάς του Chevrolet Spark κυκλοφορούν στο web.

Η επόμενη γενιά του Chevrolet Spark, που αναμένεται να ντεμπουτάρει το προσεχές καλοκαίρι απέκτησε, όπως μπορούμε να δούμε από τη φωτογραφία, εμπρός μέρος που μοιάζει με το αντίστοιχο του Cruze: Διπλή γρίλια στη μάσκα και οπισθοκλινή φώτα. Επίσης μπορούμε να δούμε πως έχει γίνει ευρεία χρήση χρωμίου γύρω από τα φώτα ομίχλης και τη γρίλια της μάσκας.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, το νέο Chevrolet Spark 2016 θα μοιράζεται την ίδια πλατφόρμα με το Opel Karl, το οποίο θα ντεμπουτάρει στις 3 Μαρτίου στο Διεθνές Σαλόνι της Γενεύης. Υπό αυτό το πρίσμα, αναμένουμε ότι το νέο Chevrolet Spark θα μοιράζεται με το Karl αποκλειστικά το 3κύλινδρο ατμοσφαιρικό βενζινοκινητήρα του ενός λίτρου με τους 75 PS.



Δυστυχώς, το νέο Spark μάλλον δεν θα το δούμε στην Ελλάδα, καθώς η αντιπροσώπευση της εταιρείας τερματίζει την παρουσία στη χώρα μας στις 31/12/2015. Αντιθέτως, το Chevrolet Spark 2016 αναμένεται να λανσαριστεί στις ΗΠΑ, στη Ν. Κορέα και στην αγορά της Ρωσίας που είναι και η μοναδική στην Ευρώπη που θα παραμείνει ενεργή και ύστερα από το 2015. Σε αγορές όπως αυτές της Βραζιλίας, της Ινδίας και άλλων αναπτυσσόμενων χωρών το νέο Spark θα βασίζεται στην πιο οικονομική πλατφόρμα Amber που έχει σχεδιάσει η GM ειδικά γι’ αυτές τις αγορές.

[Πηγή Bobaedream μέσω IndianAutosBlog]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube