Scoop: To νέο Audi Q3 2019 στην τελική ευθεία

Scoop: To νέο Audi Q3 2019 στην τελική ευθεία

Ύστερα από μια 7ετή πετυχημένη καριέρα στα κόμπακτ SUV, το Audi Q3 ετοιμάζεται για το ντεμπούτο της δεύτερης γενιάς του που αναμένεται μέσα στο 2018.

Το Audi Q3 είναι σήμερα ένα από τα παλαιότερα μοντέλα του καταλόγου της γερμανικής εταιρείας μαζί με το Audi A1. Το αστικό crossover θα ανανεωθεί σύντομα, καθώς η δεύτερη γενιά του θα ντεμπουτάρει τον επόμενο χρόνο.

Εν τω μεταξύ, το αυτοκίνητο κινείται γύρω από τελική του μορφή. Το προφίλ παραμένει αμετάβλητο, αλλά το πίσω μέρος είναι λίγο πιο έντονο σε γραμμές και πιο οπισθοκλινές.

Παρότι το κοντέρ του γράφει επτά χρόνια, το Audi Q3 διαθέτει ακόμα ισχυρή παρουσία στο στίβο των πωλήσεων της Γηραιάς Ηπείρου με πάνω από 90.000 αυτοκίνητα το 2017. Παρότι επίσης το φιζίκ του κάποιοι αποκαλούν «όχι εύκολο», το πιο κόμπακτ από τα SUV της Audi SUV (μέχρι και την έλευση του Audi Q2) βρίσκεται στην ουρά του σχεδιαστηρίου για ανανέωση και μάλιστα πολύ σύντομα, καθώς η δεύτερη γενιά του θα ξεκινήσει την εμπορική καριέρα της το 2018.

Ακόμα δεν γνωρίζουμε την ημερομηνία της παρουσίασης, αλλά η Audi θα μπορούσε να επιλέξει κάλλιστα το Salon de lAuto 2018, στη Γενεύη τον προσεχή Μάρτιο. Εν τω μεταξύ, εμείς «ανακαλύπτουμε» το δεύτερο σε σειρά Q3 σε δημόσιο δρόμο και μπόλικο καμουφλάζ. Το πρωτότυπο εξέλιξης μας δείχνει μια οροφή σαφώς πιο οπισθοκλινή από αυτή της πρώτης γενεάς και μια πιο ευρεία μάσκα, και αυτές είναι οι πιο μεγάλες και χαρακτηριστικές αλλαγές που φαίνεται να ενσωματώνει το Audi Q3 2019. Προφανώς και θα πρέπει να περιμένουμε τις επίσημες φωτογραφίες και ειδικά αυτές της καμπίνας, πριν σχηματίσουμε μια εμπεριστατωμένη ιδέα, ακόμα κι αν κατά τα ειωθότα των Γερμανών φανταζόμαστε ότι δεν θα υπάρχουν συνταρακτικές εκπλήξεις.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Ένα νέο Audi κάθε τρεις εβδομάδες μέσα στο 2018

Εκείνο που καθίσταται σαφές όμως είναι θα πρέπει σε κάθε περίπτωση να δείχνει πολύ πειστικό για να ανακτήσει το χαμένο έδαφος από τους κυριότερους ανταγωνιστές του, τη Mercedes-Benz GLA, την BMW X1 και το ρούκι στην κατηγορία, Volvo XC40, αλλά και την επερχόμενη Jaguar E-Pace.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube