Scoop: Νέα Mercedes-Benz Ε-Class με μακρύ μεταξόνιο [video]

Scoop: Νέα Mercedes-Benz Ε-Class με μακρύ μεταξόνιο [video]

Η Mercedes-Benz, επί τη ευκαιρία του Auto China 2016, στο Πεκίνο, θα παρουσιάσει τη δεύτερη προσθήκη στην γκάμα της νέας E-Class, την έκδοση με μακρύ μεταξόνιο.

Η Ε-Class ποτέ άλλοτε δεν διατέθηκε στην αγορά μα μακρύ μεταξόνιο, αλλά αυτή η έκδοση LWB, από τις μέχρι τώρα πληροφορίες, εξελίχτηκε αποκλειστικά για την αγορά της Κίνας, όπου και θα πωλείται επίσης αποκλειστικά.

Η νέα E-Class Long είναι μακρύτερη από τη στάνταρ σεντάν κατά 14 πόντους, ξεπερνώντας έτσι τα πέντε μέτρα σε μήκος -5,06 m. Φυσικά το ζητούμενο σε ένα τέτοιο αυτοκίνητο είναι η μακρύτερη καμπίνα επιβατών, οπότε ανάλογα μεταβλήθηκε προς τα πάνω και το μεταξόνιο που από τα 2,94 m έφτασε τα 3,07 m. Έτσι οι επιβάτες του πίσω καθίσματος απολαμβάνουν μεγαλύτερου χώρου για τα πόδια τους, έχουν στη διάθεσή τους όλα τα στοιχεία εξοπλισμού που βρίσκει κάποιος στη στάνταρ E-Class, αλλά και επιπλέον στοιχεία που έχουν ζήτηση ή ταιριάζουν στην κινεζική αγορά.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες να θα είναι διαθέσιμη όλη η γκάμα των μοτέρ της E-Class και στην έκδοση Long, κάτι που προφανώς θα ανακοινωθεί με την επίσημη παρουσίασή της στο Αuto China, στις 25 Απριλίου. Στο σταντ της Mercedes-Benz στην κινεζική έκθεση θα κάνουν το ασιατικό ντεμπούτο τους ακόμη η GLC Coupé και η C63 Coupé.

[Πηγή φωτογραφιών autohome, πηγή video walkoART μέσω YouTube]

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube