Scoop: Νέα Mercedes-AMG GLC 63

Scoop: Νέα Mercedes-AMG GLC 63

Φωτογράφοι κατάσκοποι απαθανάτισαν τη νέα Mercedes-AMG GLC 63 σε δοκιμές εξέλιξης στη Γερμανία.

Η επερχόμενη Mercedes-AMG GLC 63 φορά νέο εμπρός προφυλακτήρα με μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα και πάντως μεγαλύτερες από αυτές που είχαμε δει σε προηγούμενες φωτογραφίες scoop. Χαρακτηριστικό που δίνει σαφώς πιο μυώδες παρουσιαστικό στο γερμανικό SUV.

Πηγές μέσα από το εργοστάσιο αναφέρουν ότι η νέα GLC 63 διαθέτει επίσης μακρύτερο καπό από το στάνταρ αυτοκίνητο, για να δημιουργηθεί περισσότερος χώρος για τον διτούρμπινο 4λιτρο V8 με το κάρτερ ξηρού τύπου. Το μοτέρ αυτό που η GLC 63 θα το μοιράζεται και με τη C 63, πιθανότατα θα αποδίδει και την ίδια μέγιστη ισχύ και ροπή, στους 510 PS και στα 71,3 kgm αντίστοιχα.

Κατά τα λοιπά, το αμάξωμα της GLC 63 είναι πανομοιότυπο με αυτό της GLC 43, μοντέλο που ήδη αποκαλύφθηκε και αναμένεται στις αγορές το καλοκαίρι, όπως και το εσωτερικό.

Ο Tobias Moers, επικεφαλής της AMG, είπε πρόσφατα ότι τα μοντέλα AMG 63 θα μπορούσαν να διατηρήσουν εκδόσεις με πίσω κίνηση, αφήνοντάς μας έτσι να υποθέσουμε ότι θα μπορούσε η κορυφαία GLC να είναι πισωκίνητη. Ωστόσο, η GLE 63 διατίθεται αποκλειστικά με τετρακίνηση 4MATIC, οπότε το πιθανότερο είναι το ίδιο να συμβεί και με την GLC.  Όσον αφορά το σπλιτ μεταξύ εμπρός και πίσω άξονα, αν διατηρηθούν και στην περίπτωση GLC 63 οι ποσοστώσεις της GLE 63, ο πίσω άξονας θα δέχεται μέχρι το 69% της ροπής του μοτέρ.

Δείτε σε video να οδηγούμε τη Mercedes-AMG C 63 S, εδώ!

[Πηγή Autocar UK]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube