Scoop: Η ανανεωμένη Lamborghini Urus στους δρόμους [video]

Scoop: Η ανανεωμένη Lamborghini Urus στους δρόμους [video]

Η μελλοντική Lamborghini Urus απαθανατίστηκε σε δοκιμές μαζί με την υφιστάμενη, λες και το έκαναν επίτηδες για να πάρουμε αρκετά ακριβή ιδέα για τις αναμενόμενες αλλαγές, παρά το βαρύ καμουφλάζ.

Lamborghini Urus Phase 2 scooped

Με την προσθήκη της Urus στον κατάλογό της το 2018, η Lamborghini σκόπευε να εκμεταλλευτεί την ασταμάτητη εμπορική ανάπτυξη των SUV για να αυξήσει τις ετήσιες πωλήσεις της και να γεμίσει τα ταμεία της. Ο Ιταλός κατασκευαστής σούπερκαρ, ιδιοκτησίας Audi, κέρδισε το στοίχημα. Οι ετήσιες παραδόσεις υπερδιπλασιάστηκαν μεταξύ 2017 και 2019, ξεπερνώντας τις 8.000 μονάδες, Υπέστη δε, πτώση μόνο 9% για το 2020 παρά την παγκόσμια υγειονομική κρίση υγείας. 

Η Lambo ετοιμάζει τώρα μια ανανεωμένη εκδοχή του υπέρ-SUV της, της Urus, και ένα πρωτότυπο του μοντέλου βιντεοσκοπήθηκε κοντά στη έδρα της εταιρείας, στη Sant’Agata Bolognese.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε τη Lamborghini Urus

Παρέα με το υφιστάμενο μοντέλο της Urus, το πρωτότυπο δείχνει την εξέλιξη που έχει επέλθει στην καροσερί παρά το καμουφλάζ. Δεν αποτελεί έκπληξη ότι οι εξωτερικές καινοτομίες υπόσχονται να είναι διακριτικές.

Lamborghini Urus Phase 2 scooped

Εμπρός, η μάσκα του ψυγείου εγκαταλείπει τα εξάγωνα σχέδιά της εις όφελος οριζόντιων λεπίδων που επίσης υιοθετήθηκαν για τις εισαγωγές αέρα στις πλευρές του προφυλακτήρα.

Οι αλλαγές αναμένεται να είναι ακόμη πιο λίγες στο πίσω μέρος, όπου προς το παρόν μπορούμε να δούμε μόνο έναν ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα που ενσωματώνει εξαγωγές αέρα, στραμμένες προς τα πάνω.

Lamborghini Urus Phase 2 scooped

Η ανανεωμένη Urus θα μπορούσε να φέρει το επίθημα «Evo» όπως και η Huracán. Και όπως η τελευταία στη «Φάση 2», έτσι και αυτή θα μπορούσε να ανέβει ελαφρά ισχύ. Να θυμίσουμε ότι ο 4λιτρος διτούρμπινος V8 αυτή τη στιγμή αποδίδει 650 άλογα. 

Η πιο σημαντική καινοτομία αυτής της ανανέωσης θα μπορούσε να είναι η άφιξη μιας επαναφορτιζόμενης υβριδικής Urus. Αυτή η παραλλαγή, στην οποία αναφέρθηκαν οι ιθύνοντες Lamborghini πριν καν από την επίσημη παρουσίαση του σούπερ-SUV, αργεί να εμφανιστεί. 

Lamborghini Urus Phase 2 scooped

Σύμφωνα με ορισμένες φήμες, είναι τόσο μεγάλη η ζήτηση για την Urus V8 που ώθησε τη Lamborghini να αναβάλει το λανσάρισμα της plug-in hybrid, προκειμένου να μην χάσει πελάτες λόγω της παράτασης του χρόνου παράδοσης που θα οφειλόταν στην κοινή χρήση της γραμμής παραγωγής.

Η γκάμα της Lamborghini να θυμίσουμε ότι, κατά τις δηλώσεις της ίδιας της εταιρείας, θα εξηλεκτριστεί πλήρως μέχρι το τέλος του 2024.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube