Scoop: H BMW 3 Series 2019 με τις πάντες στα χιόνια [video]

Scoop: H BMW 3 Series 2019 με τις πάντες στα χιόνια [video]

Η έβδομη γενιά της BMW 3 Series βιντεοσκοπήθηκε από κατασκόπου σε δοκιμές στα χιόνια.

Η νέα BMW 3 Series 2019, που αναμένεται να ντεμπουτάρει αργά μέσα στο 2018, βιντεοσκοπήθηκε σε δράση από κατασκόπους να πραγματοποιεί δοκιμές σε πολικό περιβάλλον.

Το πιο εμπορικό μοντέλο της βαυαρικής εταιρεία, του οποίου η έβδομη γενιά αναμένεται στις εκθέσεις το 2019, εξελίσσεται υπό τον κωδικό G20 και οι αλλαγές που αναμένεται να φέρει εξ όσων βλέπουμε στο αυτοκίνητο δοκιμών είναι χαρακτηριστικές.

Στο εμπρός μέρος, τα φανάρια έχουν λεπτύνει σε σχέση με αυτά της υφιστάμενης 3άρας, αλλά φαίνονται και πιο μικρά. Αντίθετα, τα «νεφρά» στη μάσκα μεγάλωσαν ακόμη περισσότερο, καταλαμβάνοντας το κενό χώρο που άφησαν τα πρώτα. Μια αισθητική προσέγγιση που φέρνει την μεσαία μπερλίνα της BMW πιο κοντά στο στιλ με τη νέα 5 Series.

 


Κάτω από τα ρούχα, η νέα BMW 3 Series 2019 θα υποστηρίζεται από την πλατφόρμα CLAR, μια σπονδυλωτή αρχιτεκτονική που έρχεται να ενισχύσει την ακαμψία, αλλά και να εξοικονομήσει βάρος. Επιπλέον, η CLAR υποστηρίζει τέσσερις διαφορετικούς συνδυασμούς μοτέρ/κιβωτίου: θερμικό μοτέρ, υβριδικό συνδυασμό, αμιγώς ηλεκτρικό με μπαταρίες και αμιγώς ηλεκτρικό με σύστημα κυψέλης καυσίμου.

Η εκτίμηση που βασίζεται σε αξιόπιστες πληροφορίες, αλλά και δηλώσεις στελεχών της BMW, είναι ότι θα υπάρξει ριζική αναθεώρηση στην γκάμα των κινητήρων της νέας 3 Series, περιλαμβανομένης και της χρήσης ηλεκτρικού τούρμπο. Επίσης σχεδιάζεται η προσθήκη πιο ισχυρών 48βολτων συστημάτων αλλά και προηγμένου συστήματος ανάκτησης ενέργειας. Πακέτα που θα μας οδηγήσουν στη νέα γενιά του Efficient Dynamics.

[Πηγή autoguide]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube