Scoop: Αυτό είναι το καντράν της νέας 7άρας

Scoop: Αυτό είναι το καντράν της νέας 7άρας

Η επόμενη γενιά BMW 7-Series (G11/G12) απαθανατίστηκε για μια ακόμη φορά, τώρα δείχνοντας το καντράν της.

H φωτογραφία ποσταρίστηκε για ελάχιστο χρόνο από ένα δοκιμαστή της BMW στο Instagram, με την εικόνα να δείχνει το τιμόνι και ό,τι φαίνεται στο πλήρως ψηφιακό καντράν της 7 Series 2016.

Ταχύμετρο και στροφόμετρο είναι σχεδιασμένα με το κλασικό ύφος των BMW και απ’ ό,τι φαίνεται το πρωτότυπο είναι στη ρύθμιση «Sport», αν κρίνουμε από τα κόκκινα γραφικά και την ενδεικτική λυχνία «Sport» στη βάση του ταχύμετρου. Η φωτογραφία πάρθηκε ενώ το αυτοκίνητο ήταν εν κινήσει και μάλιστα, όπως βλέπετε, με 36 km/h.

Το τιμόνι με τη δερμάτινη επένδυση και τις ενσωματωμένες πολλαπλές λειτουργίες διαθέτει μπόλικες ασημί και χρωμέ διακοσμήσεις και έχει το ίδιο ντιζάιν με το ακαμουφλάριστο πρωτότυπο της πρωτοχρονιάς. Ανάμεσα στις αλλαγές, η νέα 7 Series θα εφοδιάζεται με το iDrive της επόμενης γενιάς που συνδυάζεται με μια οθόνη συστήματος πολυμέσων που αναγνωρίζει και κινήσεις των χεριών. Θα μπορεί επίσης να εξοπλιστεί με το σύστημα ελέγχου στα πίσω καθίσματα TouchCommand που αποτελείται από ένα τάμπλετ της Samsung με custom εφαρμογές της BMW που επιτρέπουν στους πίσω επιβάτες να χειρίζονται πολλές από τις λειτουργίες του αυτοκινήτου.

Η νέα BMW 7 Series 2016 πιθανότατα θα παρουσιαστεί επίσημα στο Σαλόνι της Φρανκφούρτης τον Σεπτέμβριο, αλλά η online αποκάλυψή της θα γίνει ενωρίτερα, μάλλον τον Αύγουστο.

[Πηγή bimmertoday.de μέσω bmwblog.com]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube