H νέα BMW 7 Series δοκιμάζεται σκληρά στο Nürburgring Norschleife [videos]

H νέα BMW 7 Series δοκιμάζεται σκληρά στο Nürburgring Norschleife [videos]

Δύο video που αποκαλύπτουν τα δυναμικά χαρίσματα, αλλά μας δίνουν και μια αμυδρή ιδέα για το εσωτερικό της νέας 7 Series.

H ανανεωμένη BMW 7 που θα παρουσιαστεί κάπου ανάμεσα στο 2015 και 2016, βρίσκεται ήδη στο τελικό στάδιο εξέλιξης.

Οι δοκιμές απ’ ότι φαίνεται από τα δύο video έχουν ενταθεί τόσο σε πυκνότητα όσο και σκληρότητα και ειδικά στο video του TouriClips φαίνεται οι δοκιμαστές ότι την πιέζουν οριακά.

Εκτός όμως από τα δυναμικά χαρακτηριστικά μπορούμε να πάρουμε και μια ιδέα για το εσωτερικό της επερχόμενης 7άρας, στο 1:22 του video του Gumbal, αν και το ταμπλό είναι καμουφλαρισμένο. Σε αυτό το video βλέπουμε την προσεχή 7 Series με το μακρύ μεταξόνιο (G12)

Μπορεί βέβαια οι Βαυαροί να κρατούν τη νέα BMW 7 Series καλά καμουφλαρισμένη, όμως αν βασιστούμε σε λίγο παλαιότερες δηλώσεις του προέδρου Norbert Reithofer, δεν πρέπει να περιμένουμε σημαντικές αισθητικές αλλαγές, αφού «αυτό θα ήταν λάθος για τους πελάτες της 7 Series».

Ωστόσο θα έχουμε σημαντικές αλλαγές κυρίως σε ό,τι αφορά στο βάρος του αυτοκινήτου. Η νέα 7άρα, που θα πατά στη νέα πλατφόρμα «35up», θα είναι τουλάχιστον 200 kg  ελαφρύτερη από την προκάτοχό της, χάρη στη χρήση νέων τεχνολογιών, αλλά και υλικών όπως αλουμίνιο, μαγνήσιο και πολυμερή υλικά ενισχυμένα με ανθρακονήματα.

Σε ό,τι αφορά στους κινητήρες θα υπάρχουν τα γνωστά μας μοτέρ κάτω από το καπό, όμως φήμες (και μάλιστα έντονες) θέλουν την «εισαγωγική» έκδοση να φορά δίλιτρο κινητήρα βενζίνης με πάνω από 200 PS. Στην γκάμα αναμένεται ακόμη ένας αναβαθμισμένος 6κύλινδρος σε σειρά τριών λίτρων, μια έκδοση M770 xDrive με ένα νέο 4λιτρο  twin-turbo κινητήρα V8 που θα αποδίδει 475 ίππους και ροπή 66,25 kgm και τον οικείο μας 6λιτρο V12. Ακόμη ψιθυρίζεται μια έκδοση Μ7 ή Μ750i με το νέο 4λιτρο twin-turbo V8 να ανεβαίνει στους 600 PS.

[Πηγή video Gumbal και TouriClips]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube