Scoop: Ανανεωμένη BMW 3 Series

Scoop: Ανανεωμένη BMW 3 Series

Ένα από τα πρωτότυπα δοκιμών της προς ανανέωση BMW 3 Series «συνελήφθη» με ελαφρύ καμουφλάζ στην Κίνα.

Η 4πορτη μπερλίνα της BMW 3 Series ετοιμάζεται για το φρεσκάρισμά της. Ένα πρωτότυπο εξέλιξης απαθανατίστηκε στην Κίνα, με το καμουφλάζ να καλύπτει μόνο το εμπρός και το πίσω μέρος του.

Η βαυαρική εταιρεία θα παρουσιάσει ανασχεδιασμένες τρεις από τις εκδοχές της 3 Series, Touring, μπερλίνα και GT πριν από το 2017. Η μπερλίνα που απαθανατίστηκε στην Κίνα ήταν ελαφρά «μακιγιαρισμένη» και απετέλεσε έκπληξη για τους φωτογράφους. Το αυτοκίνητο φωτογραφήθηκε από τους ανθρώπους του website Auto Ifeng και ήταν καλυμμένο με τα γνωστά σπιράλ στη μάσκα και στον πίσω προφυλακτήρα. Παρατηρώντας πιο ερευνητικά, μπορούμε να διακρίνουμε το φωτισμό LED κάτω από τα κρύσταλλα των προβολέων.



Η θέση του καμουφλάζ επιβεβαιώνει την έλευση καινούργιου εμπρός τμήματος και καινούργιων φαναριών stop. Επιπλέον, η μόνη εικόνα του εσωτερικού αποκαλύπτει μια καμπίνα ελάχιστα τροποποιημένη. Η BMW ανακοίνωσε πρόσφατα ότι θα προχωρήσει στην υιοθεσία ενός νέου συστήματος πολυμέσων και το πιθανότερο είναι η φρεσκαρισμένη 3 Series να είναι το πρώτο μοντέλο που θα επωφεληθεί από την αλλαγή αυτή.

Σύμφωνα με τι τελευταίες αναφορές,  η ανανεωμένη 3 Series θα περιλάβει στην γκάμα των κινητήρων της και νέα μοτέρ. Οπότε περιμένουμε να δούμε κάτω από το καπό της τον 3κύλινδρο TwinPower Turbo των 1.500 cc σε βενζίνη και ντίζελ, καθώς και τους υφιστάμενους των κινητήρες των τεσσάρων και των έξι κυλίνδρων, με αναθεωρημένη όμως την τιμή της μέγιστης ισχύος και ροπής. Αργότερα η εταιρεία από το Μόναχο αναμένεται νε εντάξει στην γκάμα της 3 Series και μια υβριδική επαναφορτιζόμενη έκδοση.  

[Πηγή φωτογραφιών Auto Ifeng]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube