Ριζική αλλαγή για το νέο Hyundai Santa Fe

Ριζική αλλαγή για το νέο Hyundai Santa Fe

Η Hyundai παρουσίασε το νέο Santa Fe που αλλάζει σελίδα στην ιστορία του με πιο ριζοσπαστική σχεδίαση και ακόμα μεγαλύτερους χώρους.

Η Hyundai παρουσίασε την πέμπτη γενιά του SUV-ναυαρχίδα της στην Ευρώπη, με ριζοσπαστική σχεδίαση και ακόμη περισσότερους χώρους.

Το νέο Santa Fe μένει μακριά από καμπύλες, υιοθετώντας αναλογίες ενός παραδοσιακού SUV, με την ίδια τη Hyundai να παραδέχεται ότι η σχεδιαστική προσέγγιση του μοντέλου είναι αντισυμβατική.

Τα φώτα εμπρός και πίσω έχουν μοτίβο «H», το κάτω μέρος του αυτοκινήτου διακοσμείται από μαύρες λεπτομέρειες και οι θόλοι των τροχών είναι πολυγωνικοί και οι ζάντες έχουν μέγεθος 21".

Hyundai Santa Fe

Ο κατασκευαστής δεν έδωσε στη δημοσιότητα τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου, μας πληροφόρησε ωστόσο ότι το μεταξόνιο είναι μεγαλύτερο σε σχέση με τον προκάτοχό του, προσφέροντας έτσι ακόμα μεγαλύτερους χώρους στην καμπίνα.

Περνώντας στο εσωτερικό συναντάμε μια κυρτή οθόνη που αποτελείται από το infotainment και τον ψηφιακό πίνακα οργάνων με διαγώνιο 12,3". Κάτω από αυτήν, το Santa Fe έχει διατηρήσει φυσικά κουμπιά για διάφορες λειτουργίες όπως ο κλιματισμός και έχει θέσεις για ασύρματη φόρτιση δύο συσκευών.

Hyundai Santa Fe

Για αναλυτικές πληροφορίες γύρω από το νέο Santa Fe θα πρέπει να κάνουμε υπομονή για το επίσημο ντεμπούτο του που θα πραγματοποιηθεί στο κανάλι της Hyundai στο YouTube τον Αύγουστο.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube