Rezvani Tank: το πιο σκληροτράχηλο 4x4; [video]

Rezvani Tank: το πιο σκληροτράχηλο 4x4; [video]

Έχει μιλιταριστικό στιλ, 500 άλογα και σύστημα νυχτερινής όρασης ή αντιβαλλιστική θωράκιση, αν θέλετε.

Η Rezvani το περιγράφει ως «ένα όχημα για ακραία χρήση, φτιαγμένο για τις προκλήσεις εντός δρόμου κι εκτός δρόμου» - και είναι βέβαια εντελώς διαφορετικό από τα σούπερκαρ που πρόσφερε η καλιφορνέζικη φίρμα μέχρι τώρα.

Έχει ακόμη και ακραίο όνομα, “Tank”, με τις γωνιώδεις γραμμές, τα μικρά παράθυρα και τους μεγάλους τροχούς του με τα τρακτερωτά λάστιχα να παραπέμπουν σε στρατιωτικό όχημα τύπου Humvee – ή στην παλιά, κλασική Lamborghini LM002.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε το «τζιπ» Lamborghini LM002

Σε αντίθεση με την κραυγαλέα εξωτερική σχεδίαση, το εσωτερικό του Tank είναι μάλλον συγκρατημένο, με πέντε θέσεις, δερμάτινες επενδύσεις, ένα σύστημα infotainment/πλοήγησης στο κέντρο του ταμπλό και, απ’ ό,τι φαίνεται, ένα απλό air-condition. Το σημείο που ξεχωρίζει είναι οι πίσω πόρτες «αυτοκτονίας», που ανοίγουν ανάποδα για ευκολότερη πρόσβαση στην καμπίνα – και πιο ξεχωριστό στιλ.

Το πλαίσιο, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ξεχωριστό, τύπου σκάλας, για μεγαλύτερη αντοχή στις σκληρές συνθήκες. Κάτω από το καπό βρίσκεται ένας V8 6,4 λίτρων που αποδίδει 500 ίππους και συνδυάζεται με ένα σύστημα τετρακίνησης κατ' επιλογή.

Η καλιφορνέζικη φίρμα δεν έχει δώσει ακόμη τεχνικά στοιχεία, όμως από τις βασικές του προδιαγραφές συνάγουμε ότι το Tank θα πρέπει να είναι γρήγορο, τουλάχιστον στην ευθεία.

Η μιλιταριστική εμφάνιση δεν είναι μόνο για εφέ, αφού το Tank μπορεί να εφοδιαστεί με θερμικά συστήματα νυκτερινής όρασης ή και να παραδοθεί με αντιβαλλιστική θωράκιση.

Η Rezvani έχει αρχίσει να δέχεται παραγγελίες για το Tank από πέρσι. Αν ενδιαφέρεστε, να ξέρετε ότι πρέπει να πληρώσετε συνολικά τουλάχιστον $178.000 (€151.400).

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Νέο σούπερκαρ Rezvani Beast Alpha [video]

[Πηγή: Rezvani Motors μέσω CarScoops]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube