Renault Clio 5: To πρώτο teaser video!

Renault Clio 5: To πρώτο teaser video!

Η νέα και η πέμπτη γενιά του Clio ανακοινώνεται επιτέλους επίσημα μέσω αυτού του πρώτου video teaser που φωτογραφίζει εν συντομία κάποιες λεπτομέρειες του αυτοκινήτου.

Φτάσαμε λοιπόν επιτέλους στην τελική ευθεία πριν από την αποκάλυψη του πιο δημοφιλούς σουπερμίνι στην Ευρώπη και του πιο καλοπουλημένου αυτοκινήτου της γαλλικής αυτοκινητοβιομηχανίας. Και μάλιστα να σημειώσουμε ότι βρίσκεται στην κορυφή των πωλήσεων παρά τα χρόνια που βαραίνουν την καμπούρα του, εξακολουθώντας να σαγηνεύει την πλειονότητα των υποψήφιων αγοραστών σουπερμίνι.

Το νέο Renault Clio αναγγέλλεται σε video, σε αυτό το πολύ σύντομο teaser όπου ανακαλύπτουμε μερικά από τα κομμάτια του αυτοκινήτου: Μάσκα, μαρσπιέ, τιμόνι, κάθισμα, ταμπλό... Το τελευταίο μάλιστα φαίνεται να υιοθετεί ένα ολοκαίνουργιο, πολύ εξελιγμένο σχέδιο. Εδώ να σημειώσουμε ότι τη μεγάλη ανατροπή την περιμένουμε από το εσωτερικό του νέου Clio, καθώς το απερχόμενο είχε επικριθεί σφόδρα για την οπισθοδρομικότητά του σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό. Και παράδοξα, πως ήταν σχεδόν υποδεέστερο ποιοτικά από αυτό του Clio 3.

Η αποκάλυψη του Clio 5 είναι προγραμματισμένη για τις 28 Ιανουαρίου, όπου αναμφισβήτητα θα ανακαλύψουμε τις μεγάλες καινοτομίες του πιο αναμενόμενου γαλλικού αυτοκινήτου της χρονιάς. Θα μπορούσαμε να πούμε πολλά παραπάνω, μιας και ήμασταν από τους λίγους εκλεκτούς καλεσμένους (με οδήγηση, παρακαλώ) μιας Avant Première τον περασμένο Δεκέμβριο.

Για το τέλος να θυμίσουμε ότι το Clio θα πρέπει σε κάθε περίπτωση να αντιμετωπίσει το έτερο γαλλικό ατού στα σουπερμίνι, το νέο Peugeot 208, το οποίο επίσης θα λανσαριστεί μέσα στο 2019.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube