Προ των πυλών το ανανεωμένο Škoda Superb

Προ των πυλών το ανανεωμένο Škoda Superb

Διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες του ανανεωμένου Škoda Superb.

Η αγορά της Κίνας είναι ιδιαίτερα σημαντική για όλους τους κατασκευαστές, κάτι που το αποδεικνύει και η στρατηγική που έχουν χαράξει πολλοί εξ αυτών.

Για αυτό τον λόγο η Skoda έχει εμπλουτισμένη γκάμα crossover και SUV στην ασιατική χώρα, ενώ ορισμένες φορές παρουσιάζει και αρκετές πρωτιές στην συγκεκριμένη αγορά. Μία από αυτές είναι και οι πρώτες φωτογραφίες, από διαρροή, του ανανεωμένου Superb.

Skoda Superb 2019 1

Η τρίτη γενιά της ναυαρχίδας της Skoda παρουσιάστηκε το 2015 και φέτος θα κάνει την εμφάνισή της η ανανεωμένη του έκδοση. Σχεδιαστικά, οι διαφορές εντοπίζονται στους ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, την πιο στενή μάσκα και τα νέα φώτα, με τα πίσω να διαθέτουν σκουρόχρωμο πλαίσιο. Νέα είναι και η τοποθέτηση του λογότυπου της Skoda, όπου πλέον βρίσκεται στην μέση της πέμπτης πόρτας, ενώ νέα διακοσμητικά συναντάμε και στα εμπρός φτερά.

Στο εσωτερικό, θα βρούμε τα αναβαθμισμένα συστήματα πολυμέσων με δυνατότητα λειτουργίας μέσω χειρονομιών που θα συνδυάζονται και με τον ψηφιακό πίνακα οργάνων των 12,3” με τα πέντε διαφορετικά layout. Οι κορυφαίοι χώροι δεν διαφοροποιούνται, αλλά η ποιότητα των υλικών και το μοντάρισμά τους αναμένεται να αναβαθμιστεί.

Skoda Superb 2019 2

Η γκάμα κινητήρων θα εμπλουτιστεί αρκετά, μιας και το 2019 θα είναι η χρονιά εξηλεκτρισμού της φίρμας. Σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες πληροφορίες, το ανανεωμένο Superb θα αποκτήσει μια plug-in hybrid έκδοση που θα συνδυάζεται με τον 1.5 TSI, καθώς και μία mild hybrid με τον 2.0 TDI. Η υπόλοιπη γκάμα θα δεχθεί τις απαραίτητες περιβαλλοντικές αλλαγές, με την βάση πλέον να καταλαμβάνει ο 1.5 TSI με τους 130 ίππους.

Περισσότερες λεπτομέρειες και φωτογραφίες θα έχουμε με την επίσημη παρουσίαση του μοντέλου σε μερικές εβδομάδες.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube