Μόνο με Yoke το ανανεωμένο Tesla Model S, σύμφωνα με τον Elon Musk

Μόνο με Yoke το ανανεωμένο Tesla Model S, σύμφωνα με τον Elon Musk

Όπως συμβαίνει συνήθως. Μέσω ενός tweet ο ισχυρός άνδρας της Tesla πέρασε το μήνυμα για το μέλλον του τιμονιού της νέας έκδοσης του Model S.

Η εμφάνιση του Yoke, του τιμονιού που θυμίζει χειριστήριο αεροσκάφους, δημιούργησε αρκετό ντόρο το περασμένο διάστημα. Το αν είναι εντυπωσιακό, πρακτικό, ή ακόμα και επικίνδυνο, είναι μεγάλη κουβέντα να απαντηθεί. Ενδεικτικά θα παραθέσουμε ένα video που είχαμε ανεβάσει τις προάλλες, εδώ. Μέχρι στιγμής, το φυσιολογικό ήταν τα Tesla Model S να έρχονται με κανονικό τιμόνι και μόνο όποιος ήθελε να μπορεί να προσθέτει κάτι τέτοιο. Αυτό, αναμένεται να αλλάξει. 

Απαντώντας στην ερώτηση ενός fan στο twitter, εάν θα υπάρχει η δυνατότητα επιλογής συμβατικού τιμονιού στο ανανεωμένο Model S Plaid, ο Elon Musk απάντησε μονολεκτικά με ένα όχι. Αυτό από μόνο του αποτελεί μία ιδιαίτερα τολμηρή κίνηση, καθώς κανένας δεν ξέρει πως θα το εκλάβει το κοινό. 

Ναι μεν ένα τέτοιο τιμόνι είναι ξεχωριστό στην όψη, όταν όμως ενσωματώνεται σε ένα συμβατικό αυτοκίνητο, με περισσότερες από δύο στροφές από άκρη σε άκρη του συστήματος διεύθυνσης, είναι σίγουρο πως θα κάνει τη ζωή δύσκολη στον οδηγό. Εσείς, τι πιστεύετε; Θα προτιμούσατε ένα τέτοιο τιμόνι στο αυτοκίνητό σας ή θα εμμένατε στο παραδοσιακό, στρογγυλό;
 

 

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube