Πρώτη γεύση από την ανανεωμένη BMW X7

Πρώτη γεύση από την ανανεωμένη BMW X7

Οι πρώτες φωτογραφίες της ανανεωμένης BMW X7 διέρρευσαν στο διαδίκτυο, με το μεγάλο SUV να αναμένεται στις εκθέσεις μέσα στους επόμενους μήνες.

BMW X7

Γνωρίζουμε εδώ και αρκετό καιρό ότι η βαυαρική εταιρεία εργάζεται για την ανανέωση της BMW X7, με διάφορα καμουφλαρισμένα πρωτότυπα της να έχουν εντοπιστεί να δοκιμάζονται στον δρόμο. Και πλέον έφτασε και η στιγμή της αποκάλυψης για την φρεσκαρισμένη X7. Βέβαια, η αποκάλυψη δεν είναι επίσημη, αλλά προέρχεται από μια εικόνα που διέρρευσε στο instagram. 

Αυτό που ξεχωρίζει από το ανανεωμένο γερμανικό SUV είναι οι μπροστινοί προβολείς οι οποίοι έχουν χωριστεί σε κάθε πλευρά και αποτελούνται από δύο ανεξάρτητα μέρη. Επιπλέον, σχεδιαστικές μετατροπές έχουν υποστεί ο προφυλακτήρας και οι εισαγωγές αέρα εμπρός. Την σχεδιαστική γλώσσα της φρεσκαρισμένης X7 αναμένεται να συναντήσουμε τόσο στη νέα i7 όσο και στη νέα γενιά της 7-Series.

BMW X7

Δυστυχώς, οι εικόνα δεν απεικονίζει το πίσω μέρος του SUV, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες οι αλλαγές και εκεί επικεντρώνονται στα φώτα και τον προφυλακτήρα που έχουν επίσης ανασχεδιαστεί. Όπως είναι φυσικό, η ανανέωση θα περάσει και στο εσωτερικό, εξοπλίζοντας την X7 με το τελευταίο σύστημα infotainment της BMW.

Με το ντεμπούτο της i7, της ηλεκτρικής ναυαρχίδας της BMW να είναι προγραμματισμένο τον Απρίλιο, φήμες θέλουν την νέα BMW X7 να λανσάρεται και αυτή μέσα στους επόμενους μήνες.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube