Πρώτη γεύση από το εσωτερικό του νέου Honda CR-V

Πρώτη γεύση από το εσωτερικό του νέου Honda CR-V

H Honda αποκάλυψε το εσωτερικό του νέου CR-V, με περισσότερες πληροφορίες γύρω από την έκτη γενιά του μοντέλου να ακολουθούν στις 12 Ιουλίου.

Ο Ιάπωνας κατασκευαστής μας έδωσε μια πρώτη γεύση από το εσωτερικό του νέου Honda CR-V, το οποίο αναμένεται στους ευρωπαϊκούς δρόμους το 2023. Θυμίζουμε ότι πριν από λίγες μέρες, η Honda είχε δημοσιεύσει και κάποιες λεπτομέρειες από το εξωτερικό της έκτης γενιάς του CR-V.

Σε αυτές, στο εμπρός μέρος διακρίναμε μια μεγαλωμένη και «κάθετη» μάσκα, με φανάρια τα οποία αποτελούν προέκτασή της. Στο πίσω μέρος, το νέο Honda CR-V φαίνεται να παραμένει πιστό στα ψηλά τοποθετημένα φώτα, τα οποία ξεκινούν από το πάνω μέρος του πίσω κρύσταλλου και καταλήγουν στην πίσω πόρτα.

Η νέα εικόνα από το εσωτερικό, που δημοσίευσε η Honda, εστιάζει στο ταμπλό με την σχεδίασή του να υιοθετεί πολλά στοιχεία από το νέα HR-V και Civic. Η οθόνη αφής του infotainment τραβάει τα βλέμματα στο κέντρο, ενώ από κάτω της βρίσκονται οι φυσικοί διακόπτες για την λειτουργία του κλιματισμού. Όπως και στα μικρότερα SUV της εταιρείας ο πίνακας οργάνων είναι ψηφιακός. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ήδη, το εσωτερικό του νέου μοντέλου, δε θυμίζει σε τίποτα εκείνο του σημερινού CR-V

Honda CR-V

Όπως συμβαίνει ήδη με το υφιστάμενο μοντέλο, το νέο Honda CR-V θα είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη μόνο ως υβριδικό. Αλλά για πρώτη φορά οι αγοραστές θα έχουν τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ απλού υβριδικού και ενός plug-in συστήματος. 

Η Honda υποσχέθηκε ότι θα επιστρέψει με περισσότερες πληροφορίες γύρω από το νέο CR-V στις 12 Ιουλίου.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube