Πρώτες κατασκοπευτικές φωτογραφίες του νέου Fiat Punto

Πρώτες κατασκοπευτικές φωτογραφίες του νέου Fiat Punto

Η τέταρτη γενιά του μοντέλου θα παρουσιαστεί μέσα στο 2017.

Αυτές είναι οι πρώτες κατασκοπευτικές φωτογραφίες της επόμενης γενιάς του Fiat Punto, και μας έρχονται από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Έχουμε γράψει αρκετές φορές ότι η αντικατάσταση του Punto από την ιταλική εταιρεία δεν θα είναι εύκολη υπόθεση λόγω κόστους, ενώ δεν ήταν λίγες και οι φορές που η FIAT άφησε να εννοηθεί ότι δεν θα υπάρξει αντικαταστάτης του Punto, αλλά ένα μεγαλύτερο 5θυρο 500.

Η υπάρχουσα τρίτη γενιά του μοντέλου κυκλοφορεί ανάμεσά μας από το 2005, και όλα δείχνουν ότι ο καιρός της αντικατάστασης πλησιάζει. Αυτό τουλάχιστον δείχνουν οι πρώτες κατασκοπευτικές φωτογραφίες ενός 5θυρου μοντέλου με διαστάσεις σουπερμίνι και λογότυπα της FIAT στους τροχούς.

Από το βαρύ καμουφλάζ, δεν μπορούμε να πούμε σιγουριά εάν θυμίζει 500 ή μια μικρότερη εκδοχή του Tipo. Το μόνο που μπορούμε να πούμε με σιγουριά μιας και το βλέπουμε, είναι ότι θα διαθέτει κάθετα πίσω φωτιστικά σώματα, όπως συνέβαινε και με όλες τις προηγούμενες γενιές του μοντέλου Punto.

Το νέο μοντέλο αναμένεται να παρουσιαστεί στις αρχές του επόμενου έτους, οπότε στους επόμενους μήνες θα μάθουμε περισσότερα για το νέο ιταλικό σουπερμίνι.

[Πηγή: Motor1.com]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube