Πρώτη εικόνα της νέας Mercedes-Benz S-Class

Πρώτη εικόνα της νέας Mercedes-Benz S-Class

Η επίσημη αποκάλυψη της νέας γενιάς της Mercedes-Benz S-Class έχει προγραμματιστεί για τις 15 Μαΐου, με την γερμανική εταιρεία να έχει αποκαλύψει ήδη το πολυτελές εσωτερικό της.

Ωστόσο, λίγες εβδομάδες πριν την επίσημη παρουσίαση της διέρρευσε και μια εξωτερική της φωτογραφία, η οποία εικάζουμε προέρχεται από το διαφημιστικό φυλλάδιο της και απεικονίζει την μπροστινή όψη της νέας γερμανικής «λίμο».

Είναι εμφανές πως και σ’ αυτό το μοντέλο η Mercedes-Benz έχει προσδώσει περισσότερο δυναμισμό στο αμάξωμα, συγκριτικά με το παρελθόν, που σε συνδυασμό με τις μεγάλες διαστάσεις δημιουργούν, αν μη τι άλλο, ένα επιβλητικό σύνολο. Κύρια χαρακτηριστικά τη νέας σχεδίασης είναι τα φώτα LED, η μεγαλύτερη χρωμιομένη μάσκα, οι μεγαλύτεροι αεραγωγοί στον προφυλακτήρα και οι πιο δυναμικές γραμμές στο πλάι.

Η διάθεση της νέας S-Class στην ευρωπαϊκή αγορά αναμένεται να ξεκινήσει το καλοκαίρι, με το αυτοκίνητο να είναι διαθέσιμο σε κανονική και long έκδοση, με μεγαλύτερο κατά 13 εκ. μεταξόνιο. Η γκάμα των κινητήρων θα γίνει γνωστή κατά την επίσημη παρουσίαση του μοντέλου, ενώ βέβαια είναι και μια υβριδική έκδοση.

Διαβάστε ακόμα:
Στην καμπίνα της νέας Mercedes-Benz S-Class

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube