Πρόωρη αποκάλυψη για την BMW i7

Πρόωρη αποκάλυψη για την BMW i7

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν φωτογραφίες που διέρρευσαν και αποκαλύπτουν την BMW i7 μια μέρα πριν την επίσημη παρουσίαση της.

BMW i7

Η ΒΜW θα αποκαλύψει επίσημα την i7, τη νέα ηλεκτρική της ναυαρχίδα, στις 20 Απριλίου. Ωστόσο, φαίνεται ότι κάποιος στην βαυαρική εταιρεία δεν άντεξε την αναμονή και δημοσίευσε φωτογραφίες της μια μέρα νωρίτερα από το λανσάρισμα της. 

Οι εικόνες αυτές έπεσαν στα χέρια του χρήστη Wilco Blok στο Ιnstagram και έκτοτε κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. Τα πρόωρα αποκαλυπτήρια επιβεβαιώνουν τις υποψίες ότι η i7 μοιράζεται πολλά σχεδιαστικά στοιχεία από την ανανεωμένη Χ7 που παρουσιάστηκε πριν από λίγες ημέρες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ᴡɪʟᴄᴏ ʙʟᴏᴋ (@wilcoblok)

Στο εμπρός μέρος τα φώτα είναι χωρισμένα σε δύο τμήματα και στο κέντρο της μάσκας εξακολουθεί να τραβάει τα βλέμματα το μεγεθυμένο kidney grille. Πίσω οι προβολείς είναι λεπτοί ενώ όπως θα περίμενε κανείς απουσιάζει η απόληξη εξάτμισης.

Παράλληλα με την διαρροή των φωτογραφιών, η BMW δημοσίευσε περισσότερες πληροφορίες για τις δυνατότητες της πρωτοποριακής κινηματογραφικής οθόνης για την ψυχαγωγία των πίσω επιβατών.

Σύμφωνα με την BMW, το Theater Screen θα έχει διαγώνιο 31" και ανάλυση 8k. Η οθόνη θα δίνει τη δυνατότητα πρόσβασης σε εφαρμογές όπως Amazon Prime Video, Twitch, Red Bull, Tubi και Amazon Music.

ΒΜW i7

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube