Πρόωρη αποκάλυψη για τη σκληροπυρηνική BMW M3 CS

Πρόωρη αποκάλυψη για τη σκληροπυρηνική BMW M3 CS

Φωτογραφίες που διέρρευσαν αποκαλύπτουν τη νέα BMW M3 CS, την πιο σκληροπυρηνική έκδοση της M3 με ισχύ 550 PS, η οποία θα παρουσιαστεί επίσημα στις 24 Ώρες της Daytona στις 28 Ιανουαρίου.

Η νέα BMW M3 CS, η πιο σκληροπυρηνική έκδοση της M3 αποκαλύφθηκε λίγες μέρες πριν την επίσημη παρουσίασή της χάρη σε φωτογραφίες που διέρρευσαν από το Bimmerpost.

Εξωτερικά, η M3 CS διαθέτει έντονα αεροδυναμικά βοηθήματα, πιο επιθετική σχεδίαση και το χαρακτηριστικό kidney grille κοσμείται από κόκκινο σιρίτι.

BMW M3 CS

Στο εσωτερικό, το μοντέλο δείχνει να εξοπλίζεται με M Carbon μπάκετ καθίσματα, διακοσμείται με λεπτομέρειες από ανθρακόνημα και το τιμόνι είναι ντυμένο με δέρμα Alcantara, ενώ στην κεντρική κονσόλα δεσπόζει η επιγραφή «CS».

Eπιπλέον, η νέα M3 CS υιοθετεί στο ταμπλό το BMW Curved Display που αποτελείται από μια οθόνη διαγωνίου 12,3" για τον πίνακα οργάνων και μια οθόνη 14,9" για το infotainment.

​BMW M3 CS

Παράλληλα, επίσημο έγγραφο που δημοσιεύθηκε από το Bimmerpost επιβεβαιώνει ότι θα είναι τετρακίνητη και κάτω από το καπό της θα φιλοξενεί τον 3.0 lt 6κύλινδρο twin-turbo κινητήρα της M4 CSL. Κάτι που μεταφράζεται σε ισχύ 550 PS στις 6.250 rpm και 650 Nm ροπής μεταξύ 2.750 rpm και 5.950 rpm.

Για περισσότερο αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τη νέα BMW M3 CS θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την επίσημη παρουσίασή της που είναι προγραμματισμένη να γίνει στις 24 Ώρες της Daytona στις 28 Ιανουαρίου. Έπειτα, το μοντέλο θα λανσαριστεί στις αγορές το 2ο τρίμηνο του έτους.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube