Πρόωρα αποκαλυπτήρια για το νέο MG7

Πρόωρα αποκαλυπτήρια για το νέο MG7

Λίγο πριν τα επίσημα αποκαλυπτήρια στις 17 Αυγούστου, η MG, έδωσε στη δημοσιότητα τα πρώτα στοιχεία για τη ναυαρχίδα του στόλου της, το MG7.

Από τη στιγμή που η MG πέρασε στα χέρια των Κινέζων, οι νέες προτάσεις, πέφτουν βροχή. Τελευταίο δείγμα γραφής, το εικονιζόμενο MG7. Το 4θυρο κουπέ, βασίζεται πάνω στη νέα σχεδιαστική γλώσσα της φίρμας όπως αυτή συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσω του ηλεκτρικού MG4 Hatchback αν και μεταξύ μας, οι ομοιότητες με μοντέλα της Cupra (στο εμπρόσθιο τμήμα) και της Audi (E-Tron GT) από τη μεσαία κολώνα και πίσω, είναι κάτι παραπάνω από εμφανείς... 

mg7

Παρότι εικόνες από το σχεδιασμό του εσωτερικού δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα, οι Κινέζοι υποστηρίζουν ότι ο διάκοσμος δε θα έχει να ζηλέψει σε τίποτα τόσο σε τεχνολογικό όσο και σε ποιοτικό επίπεδο του ευρωπαϊκού ανταγωνισμού.

Μάλιστα, η MG θα λανσάρει στο MG7 και τη νέα premium σειρά της φίρμας που θα φέρει την ονομασία Black Label Series και θα είναι ότι πιο πολυτελές μπορεί να αποκτήσει κανείς από αυτήν.

mg7

Από πλευράς διαστάσεων, το MG7, είναι λίγο μεγαλύτερο από ένα Audi A5, ενώ για την κίνηση του φροντίζουν δυο κινητήρες βενζίνης, ένας 2,0 lt (VTGI) με 255 ίππους, 405 Nm και 9άρι αυτόματο σασμάν δια χειρός ZF και ο entry level (300 VGTI) των 1,5 lt με τους 185 ίππους και τα 300 Nm ροπής. Ο συγκεκριμένος, θα συνδυάζεται με αυτόματο διπλοσύμπλεκτο κιβώτιο 7 σχέσεων. 

Η MG, δεν έχει ξεθαρίσει εάν το εν λόγω μοντέλο θα διατεθεί σε άλλες αγορές πλην της κινεζικής, με τις πληροφορίες βέβαια να αναφέρουν ότι σε πρώτη φάση, το MG7, θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στην Κίνα. 
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube