Προ των πυλών το νέο Mitsubishi L200 [video]

Προ των πυλών το νέο Mitsubishi L200 [video]

Λίγο πριν από την επίσημη παρουσίαση του νέου Mitsubishi L200, η ιαπωνική εταιρεία μας δίνει μια πρώτη γεύση από το νέο της δημιούργημα.

Εν όψει της παγκόσμιας πρεμιέρας του στις 26 Ιουλίου, ο Ιάπωνας κατασκευαστής έδωσε στη δημοσιότητα με εικόνα και... ήχο, τα πρώτα στοιχεία από τη νέα γενιά Mitsubishi L200 ή Triton, όπως κυκλοφορεί σε πολλές αγορές παγκοσμίως. Διαβάστε εδώ τη δοκιμή της απερχόμενης γενιάς.

Το νέο Μitsubishi L200 θα διαθέτει και αμιγώς ηλεκτρική έκδοση 

Κρίνοντας απ΄ όσα είδαμε στις teaser φωτογραφίες, το νέο L200, μοιάζει πολύ με το πρωτότυπο XRT. Η Mitsubishi λέει ότι το νέο pick-up της έχει «επανασχεδιαστεί πλήρως» και βασίστηκε πάνω στη σχεδιαστική φιλοσοφία «Beast Mode». 

Mitsubishi L200 2023

 

Οι teaser εικόνες μαρτυρούν ότι η όψη τουλάχιστον του μοντέλου είναι άκρως επιθετική κάτι που οφείλεται εν πολλοίς και στη διάταξη με τους διαιρούμενους LED προβολείς τριών σημείων, ενώ υπάρχουν επιπλέον στο αμάξωμα ράγες οροφής και πίσω σπορ μπάρες.

Βλέποντας το σύντομο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η Mitsubishi μπορεί κανείς να πάρει και μια πρώτη γεύση από τα ενδότερα του νέου L200. Υπάρχει λοιπόν μια ψηφιακή οθόνη για το σύστημα infotainment σε στιλ τάμπλετ, καθώς και ένας περιστροφικός διακόπτης για την επιλογή των προγραμμάτων κίνησης (σε δύο ή και τέσσερις τροχούς κ.τ.λ). 

Mitsubishi L200 2023

Διακρίνονται επίσης οι διακόπτες για τα Drive Modes μαζί με αυτούς για τη λειτουργία του κλιματισμού. Σε ότι αφορά τις τεχνικές προδιαγραφές του νέου L200, η Mitsubishi κρατά προς ώρας το στόμα της ερμητικά κλειστό.

Υπάρχει έντονη φημολογία ότι η γκάμα θα διαθέτει και ένα plug-in υβριδικό σύστημα κίνησης, ωστόσο τίποτα ακόμα δεν είναι επιβεβαιωμένο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το 2026 ή το 2027 τη γκάμα του μοντέλου θα εμπλουτίσει και μία αμιγώς ηλεκτρική version. 

Το νέο διπλοκάμπινο pick-up της Mitsubishi θα κυκλοφορήσει αρχικά στην Ταϊλάνδη και κατόπιν θα κατευθυνθεί προς Ασία, Ωκεανία, ΗΠΑ αλλά και Ευρώπη. 
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube