Προ των πυλών η Mercedes-AMG GT R [video]

Προ των πυλών η Mercedes-AMG GT R [video]

Η Mercedes-AMG μας αποκαλύπτει κάποια από τα χαρακτηριστικά της νέας GT R, λίγο πριν από την επίσημη παρουσίασή της στο Goodwood FoS.

Λίγες μέρες πριν από την επίσημη παρουσίαση της κορυφαίας έκδοσης R της Mercedes-AMG GT και μετά τις κατασκοπευτικές φωτογραφίες που άφησε η ίδια να διαρρεύσουν, η γερμανική φίρμα συνεχίζει το παιχνίδι της σταδιακής αποκάλυψης του μοντέλου.

Στο video που μόλις κυκλοφόρησε φαίνεται μια Mercedes-AMG GT R σε πράσινο ματ χρώμα, με αρκετά στοιχεία που τη διαφοροποιούν σε σχέση με τη συμβατική GΤ. Ο εμπρός προφυλακτήρας έχει σαφώς μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα και φτάνει πιο χαμηλά. Η μαύρη αεροτομή στο πίσω μέρος είναι πιο φαρδιά από της έκδοσης GT S, με end plates στα πλάγια. Στο εσωτερικό υπάρχουν σταθερά μπάκετ καθίσματα, κίτρινες ζώνες και κίτρινες ραφές στο τιμόνι και το ταμπλό.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε τη Mercedes-AMG GT S [video]

Το πράσινο χρώμα που επέλεξε η Mercedes-AMG για το λανσάρισμα της GT R ίσως είναι μια σαφής αναφορά στη φράση Green Hell, ή Πράσινη Κόλαση, που χρησιμοποιείται για να περιγραφεί το Nürburgring Nordschleife. Άλλωστε σε ένα άλλο teaser video που έδωσε στη δημοσιότητα η εταιρία, και το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω, ένας νυχτοφύλακας ανακαλύπτει κάποιες περίεργες, πράσινες λαστιχιές στο οδόστρωμα της διάσημης πίστας και ακούει τον τρομακτικό βρυχηθμό του... #BeastOfTheGreenHell.

New Mercedes-AMG GT R

This is Mercedes-AMG's new GT R

Posted by Carscoops on Tuesday, 14 June 2016

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube