Πράσινο φως για το VW Multivan California

Πράσινο φως για το VW Multivan California

H VW επιβεβαίωσε τον ερχομό του Multivan California, της camper έκδοσης του επαγγελματικού της μοντέλου μέσα στη χρονιά.

VW Multivan

Κατά τη διάρκεια της ετήσιας συνέντευξης τύπου του, το τμήμα επαγγελματικών οχημάτων της VW ανακοίνωσε ότι μέσα στη χρονιά θα κάνει ντεμπούτο το νέο Multivan California.

To μοντέλο σύμφωνα με τον CEO, Carsten Intra, θα αποτελέσει το νέο μέλος του «California Universe» της οικογένειας camper οχημάτων της μάρκας.

VW Multivan

Όπως και το συμβατικό αδελφάκι του, έτσι και το Multivan California θα βασίζεται στην πλατφόρμα MQB του γκρουπ και θα είναι διαθέσιμο με σύνολα βενζίνης, ντίζελ και plug-in hybrid.

Επιπλέον, η VW Commercial Vehicles ενημέρωσε το κοινό ότι ήδη εργάζεται πάνω σε μια plug-in υβριδική έκδοση του Caddy και τη νέα γενιά του ηλεκτρικού Crafter. Όσο για το νέο Transporter, εξελίσσεται σε συνεργασία με τη Ford και θα κάνει πρεμιέρα το 2024.

Kλείνοντας, o Intra ανέφερε ότι τα πρώτα Amarok έχουν ξεκινήσει να κάνουν την εμφάνιση τους σε αντιπροσωπείες και παρόλο που το μοντέλο βασίζεται στο νέο Ford Ranger πρόκειται για ένα «αυθεντικό Αmarok».

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube