Πόσο θα κάνει το μελλοντικό MG3 που παίζει κρυφτό; [video]

Πόσο θα κάνει το μελλοντικό MG3 που παίζει κρυφτό; [video]

Εν αναμονή της 26ης Φεβρουαρίου, ημερομηνία κατά την οποία θα παρουσιαστεί επίσημα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, το MG3, το σουπερμίνι της φίρμας παίζει κρυφτό με το κοινό.

MG3

Η θυγατρική και μέλος του ομίλου της κινεζικής SAIC, αποκαλύπτει λίγα ακόμη πράγματα για το επόμενο μοντέλο της, το MG3, μέσω του λογαριασμού της στο Youtube.

Ύστερα από το MG4, που σε αρκετές αγορές της Γηραιάς Ηπείρου γράφει καλά νούμερα, η ιστορική πρώην βρετανική και νυν κινεζική φίρμα ετοιμάζεται να εισέλθει σε ακόμα μια ανταγωνιστική κατηγορίας. Αυτή των κλασικών σουπερμίνι.

Το MG3 για να δελεάσει την οικονομική πλευρά στα σουπερμίνι, θα χρειαστεί σε τιμή να κατέβει αρκετά κάτω από τις €18.000 

MG3

Τα τεχνικά δεδομένα του προσεχούς MG3 παραμένουν προς το παρόν άγνωστα. Αλλά εκείνο που μπορούμε να εκτιμήσουμε είναι ότι θα πλασαριστεί στην αγοράς ως ένας υπολογίσιμος αντίπαλος στην κατηγορία. 

Και όχι μόνο στην οικονομική της πλευρά, όπου αναμενόμενα θα είναι ευκαιρία, αλλά και διότι θα φορά υβριδικό κινητήρα.

Αν και από τις πρώτες εικόνες δείχνει ένα αυτοκίνητο με μοντέρνα σχεδίαση, δεν θα λέγαμε ότι θα κομίσει την πρωτοτυπία στην κατηγορία. Παρόλα αυτά, κατά την προσφιλή εμπορική πολιτική της SAIC, το MG3 αναμένεται να έχει ως κύριο επιχείρημα μια πολύ καλή τιμή.

Για να του δώσουμε όμως και τιμολογιακή διάσταση, το MG3 για να δελεάσει την οικονομική πλευρά στα σουπερμίνι, θα χρειαστεί να κατέβει αρκετά. Που σημαίνει κάτω από τις 18.000* που στοιχίζει σήμερα το φθηνότερο σουπερμίνι, το Dacia Sandero STREETWAY 1.0 TCe EXPRESSION με τα 90 άλογα

*45% προκαταβολή και εξόφληση σε 84 μήνες
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube