Porsche Panamera GTS “by Maria Sharapova”

Porsche Panamera GTS “by Maria Sharapova”

Η πρεσβευτής της Porsche και επαγγελματίας τενίστρια, Maria Sharapova, μας παρουσιάζει την Panamera GTS που φέρει την "υπογραφή" της.

Μόνο τυχαία δεν ήταν η επίσκεψη της Maria Sharapova στον τόπο καταγωγής της, το Σότσι της Ρωσίας, για να παρουσιάσει την νέα Porsche Panamera GTS “by Maria Sharapova”, μιας και εκεί ξεκινούν σήμερα οι 22οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες.

Με αυτή την ειδική έκδοση θα μπορούσαμε να πούμε ότι η Porsche κάνει επίδειξη του εξοπλισμού που περιλαμβάνει το πρόγραμμα Porsche Exclusive, καθώς και αυτού της εξατομίκευσης. Εξάλλου, δεν είναι λίγοι οι ιδιοκτήτες τέτοιων αυτοκίνητων που θέλουν και αναζητούν ολοένα και περισσότερα στοιχεία στην λίστα του προαιρετικού εξοπλισμού για να ξεχωρίζει το δικό τους αυτοκίνητο από τις “απλές” εκδόσεις του ίδιου μοντέλου.

Η Porsche Panamera GTS “by Maria Sharapova” είναι σε high-gloss λευκό χρώμα και διαθέτει εμπρός προβολείς τύπου LED σε μαύρο πλαίσιο, πίσω φανάρια τύπου LED σε σκουρόχρωμη απόχρωση, σπορ εξάτμιση με μαύρες απολήξεις και ζάντες αλουμινίου 20” μαύρου χρώματος.

Στο εσωτερικό, συναντάμε εκτεταμένη χρήση δέρματος σε καθίσματα, πάνελ θυρών και ταμπλό με ανοιχτόχρωμες ραφές, προσκέφαλα καθισμάτων με λογότυπο Porsche και διακριτικά GTS, ενώ τα μαρσπιέ διακοσμούν ανθρακονημάτινες φάσες που γράφουν “Maria Sharapova”.

Στα μηχανικά μέρη δεν συναντάμε αλλαγές, πράγμα που σημαίνει ότι όπως όλες οι Panamera GTS, έτσι και αυτή έχει ατμοσφαιρικό V8 κινητήρα 4,8 λίτρων που αποδίδει 440 ίππους στις 6.700 r.p.m. και επιταχύνει από στάση στα 100 km/h σε 4,4 sec.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube