Porsche: Nέα 911 Carrera Cabriolet

Porsche: Nέα 911 Carrera Cabriolet

Μετά την παρουσίαση της νέας γενιάς 911 στο Σαλόνι της Φρανκφούρτης τον περασμένο Σεπτέμβριο, η Porsche ανακοίνωσε πως η Cabriolet έκδοση του μοντέλου θα είναι διαθέσιμη για πώληση από την ερχόμενη άνοιξη του 2012.
Η Porsche 911 Carrera Cabriolet, επωφελείται όπως και η κουπέ αδελφή της από το νέο ελαφρύ πλαίσιο που είναι συνδυασμός αλουμινίου και χάλυβα ώστε και αυτής το βάρος να είναι μειωμένο σε σχέση με την προγονό της. Επίσης  νέος είναι και ο σχεδιασμός του μηχανισμού της υφασμάτινης οροφής μειώνοντας ακόμα περισσότερο το βάρος αλλά αυξάνοντας επίσης την ευχρηστία.
Κοινοί στο κουπέ και το κάμπριο μοντέλο είναι οι 6κύλινδροι κινητήρες. H 911 Carrera Cabriolet εφοδιάζεται με τον 3.4 λίτρων και 355 ίππων που μεταφέρει την κίνηση στους πίσω τροχούς μέσω 7τάχυτου χειροκίνητου κιβώτιου. Στην έκδοση Carrera S ο κινητήρας είναι 3.8 λίτρων και 405 ίππων με το ίδιο κιβώτιο.  Διαθέσιμο ως προαιρετικό είναι και το αυτόματο διπλού συμπλέκτη 7τάχυτο (PDK) κιβώτιο που προσφέρει μεγαλύτερη οικονομία και καλύτερη επιτάχυνση.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube