Porsche Boxster GTS και Cayman GTS από τον Απρίλιο

Porsche Boxster GTS και Cayman GTS από τον Απρίλιο

Οι δυνατότερες εκδόσεις GTS των δύο μικρών Porsche είναι σχεδόν έτοιμες και θα παρουσιαστούν τον ερχόμενο Απρίλιο.

Το κενό που υπάρχει μεταξύ των Boxster S/Cayman S και της 911 Carrera θα γεφυρωθεί με τις νέες εκδόσεις GTS των μικρών Porsche. Αυτές θα έχουν αυξημένη ισχύ κατά 15 ίππους και περισσότερα σπορ στοιχεία στον βασικό εξοπλισμό τους.

Ο 6κύλινδρος boxer των 3,4 lt αποδίδει 315 PS στην Porsche Boxster S και 325 PS στην Cayman S. Για τις εκδόσεις GTS, στις οποίες διατηρεί τον ίδιο κυβισμό, τα νούμερα θα γίνουν 330 και 340 PS, αντίστοιχα, που και πάλι... λίγα είναι γιατί στην 911 Carrera ο ίδιος κινητήρας αποδίδει 350 PS. Θα συνδυάζεται με 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο, ενώ το 7άρι διπλού συμπλέκτη (PDK) θα διατίθεται ως έξτρα.



Οι Boxster και Cayman GTS θα ξεχωρίζουν από τις ταπεινότερες εκδόσεις χάρη στους νέους προφυλακτήρες εμπρός και πίσω και τις ζάντες 20''. Πηγές αναφέρουν ότι η ηλεκτρονικά ελεγχόμενη ανάρτηση PASM θα ανήκει στον βασικό εξοπλισμό τους. Η τιμή τους αναμένεται να ξεπερνάει αυτή των εκδόσεων S κατά περίπου €5.000 στην Ευρώπη.

Η επίσημη παρουσίαση των νέων Porsche Boxter GTS και Cayman GTS θα γίνει στο Πεκίνο (Beijing Motor Show, 20-29 Απριλίου 2014).

[Πηγή: Autocar]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube